underpower
Üye
- İsim
- Ali
Eyvallah üstadım. İyi akşamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstad 88 oldu. Usb denedim çalıştı. Şimdi sizin mesajı gördüm denedim. İphone çalışmadı.Bit 7 yi işaretledikten sonra o sayı ne oldu hocam ? Taktığınız cihaz iPhone uyumlu muydu. Öyleyse şuan iPhone'u görüyor mu ?
Üstad 88 oldu. Usb denedim çalıştı. Şimdi sizin mesajı gördüm denedim. İphone çalışmadı.
Tamam hocam ona da bakayım bir ara.
Bu arada düzeltiyorum üstad değer 84 oldu.Tamam hocam ona da bakayım bir ara.
O halde çözüm daha kolay olacak. Müsait olunca yazacağım hocam.Bu arada düzeltiyorum üstad değer 84 oldu.
Üstad kodlamadan sonra aldığım hatalar ekte. Sorunlu bir çalışma tecrübe etmedim ama hata kodu veriyor 5f.O halde çözüm daha kolay olacak. Müsait olunca yazacağım hocam.
Öncesinde var mıydı hocam bakmış mıydınız.Üstad kodlamadan sonra aldığım hatalar ekte. Sorunlu bir çalışma tecrübe etmedim ama hata kodu veriyor 5f.
Hocam o zaman bir de şöyle yapalım;Önce yoktu üstad. Ama garip bir şey oldu. Sizin dediğiniz kodlamadan önce maalesef usb çalışmıyordu defeatle denedim. Sizin kodu girer girmez usb çalıştı. Ancak ekteki hatalar oluştu. Sonra sizin verdiğiniz kodu yine eski değerle değiştirip denedim. Hatalar gitti ayrıca usb çalışmaya devam etti gerçekten çok garip bir durum bilmiyorum sizin başınıza benzer bir durum geldi mi. şimdi Usb çalışıyor, hata vermiyor ancak ami usb kablosu ile iPhone bağlanmıyor. Ami iphone bağlantılı bir kablo bekliyorum onunla test edip bilgi vereceğim
Bende akşam arabanın yanında olacağım üstad gidince deneyip bilgi vereceğim [emoji3]Hocam o zaman bir de şöyle yapalım;
5F modülüne girin, Coding kısmını açın ancak Long Coding Helper'a girmeyin.
Current Coding'in alt kısmındaki uzun sayıların hepsini seçip kopyalayın, daha sonra alt kısımdaki new coding kısmına yapıştırın. Burada Byte 19 değeri olan daha önce 44 olan, bit 7 yi işaretleyince 84 olarak değişen iki haneyi silip yerine 0C yazın ve "do it" deyin.
Bilgisayarım yanımda olmadığından tam emin olamadım ama %90 doğru hatırlıyorumdur [emoji4] İsterseniz denemek için akşam pc'ye bakmamı bekleyebilirsiniz ancak denemenizin herhangi bir zararı olmaz.
Bulunduğunuz semte göre arkadaşlar yardımcı olacaktır.@MSEHerkese merhaba, forumun yeni bir üyesiyim. VAG.COM kablosu vasıtasıyla birkaç özellik açtırmak istiyorum. İstanbul'da ikamet etmekteyim. Önerebileceğiniz neresi var acaba bu konuda hakim olan?
Teşekkürler.