VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Az önce bir kaç özelliği aktif ettim. Şimdi select kısmına girdiğimde "installed" yerine "common" yazıyor ve bağlantı hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim değerli hocalarım. Yanlış bir şey mi yaptık acaba

Az önce bir kaç özelliği aktif ettim. Şimdi select kısmına girdiğimde "installed" yerine "common" yazıyor ve bağlantı hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim değerli hocalarım. Yanlış bir şey mi yaptık acaba
Hocam kabloyu araçtsn ve pc den çıkarıp tekrar denediniz mi işlemleri en baştsn başlayıp ?

Bagaj Kapağı açıldığında arka stopların çalışması ile ilgili bir kodlama mevcut mudur ? Bir octavia da aktif edilmiş ama kodları paylaşmamışlar.

Birde Klimayı kayıtlı bırakmayı gördüm bu özellik nasıl oluyor araştırıyorum .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar 2010 caravelle aracı kodlamak için yardımlarınızı bekliyorum bilenimiz varsa çok güzel olur yoksa gidip ücret karşılığında açtırmak zorunda kalıcaz 

Üstadlarım açtırmak istediğim bir kaç özellik var mesela gündüz farlarının gecede yanması, leaving home otomatik devreye girmesi gibi. Bunun için vag kablosu alsam zormudur bunu kullanmak. Birde çok çeşitli kablo var hangisi uyar golf 7 ye. Sadece bu iki özellik için kablo almasam bunları nerde açtırırım. Kırşehirdeyim bu arada

@Turkishkhan hocam merhabalar, 15.7 kablom var kodlama konusunda yardımcı olabilirim. 

Amerikan parkları kodladık farlar auto konumdayken arabayı acınca farlar yanıyordu şimdi bazen yanar bazen yanmaz oldu ? bi cakısmamı var ki amerikanlarında degeri 30 du 50 girdik parlaklık böyle oldu

16998774_1332447850138151_4719234914758803030_n.jpg

Amerikan parkları kodladık farlar auto konumdayken arabayı acınca farlar yanıyordu şimdi bazen yanar bazen yanmaz oldu ? bi cakısmamı var ki amerikanlarında degeri 30 du 50 girdik parlaklık böyle oldu

Ekli dosyayı görüntüle 9840
Faceden numaramı vermiştim, öğleden sonra arayın görüşelim Hocam. :)

Kısalarla gündüz farlarının yanmasını kodlamıştım daha önce dün kapamak için max. değerini minimize yaptım kısalarla yanmıyor artık ama sisler açıkkende gündüz farı sönüyor. 

Kısalarla yanmayıp sislerle yanması için değerleri nasıl güncelleyim? @MSE @fcsrn

IMG_1540.PNG

ÖNCELİKLE ANKARADAN SELAM, ARACIM MIDLINE PLUS 2015 YENİ ALDIM VE VAGCOM YAPTIRMAK İSTİYORUM ANKARADA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMEK İSTERİM MESAJLARINIZI BEKLİYORUM...

Kısalarla gündüz farlarının yanmasını kodlamıştım daha önce dün kapamak için max. değerini minimize yaptım kısalarla yanmıyor artık ama sisler açıkkende gündüz farı sönüyor. 

Kısalarla yanmayıp sislerle yanması için değerleri nasıl güncelleyim? @MSE @fcsrn

Ekli dosyayı görüntüle 9850
Sizde numaram olması lazım. Yarın arayın beraber bakalım Hocam müsait olduğunuzda.

Kısalarla yanmayıp sislerle yanması için değerleri nasıl güncelleyim? [mention=120]MSE[/mention] [mention=22]fcsrn[/mention]
/monthly_2017_03/IMG_1540.thumb.PNG.3a711f3971057089f2337b92215cb6a4.PNG
Hocam değeri minimize yapmak yerine (12) nolu kanalları not active yapın kapanır.

Hocam değeri minimize yapmak yerine (12) nolu kanalları not active yapın kapanır.
Hocam not active yapınca da minimizedeki gibi tamamen kapanıyordu. Erenle o gün baya kurcaladık en sonunda 12. Kanal için oem değerin "standlicht vorn" olduğunu çözüp sorunuda çözdük. Şuan her şey normal.  :)  

Geri
Üst Alt