Hocam kabloyu araçtsn ve pc den çıkarıp tekrar denediniz mi işlemleri en baştsn başlayıp ?Az önce bir kaç özelliği aktif ettim. Şimdi select kısmına girdiğimde "installed" yerine "common" yazıyor ve bağlantı hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim değerli hocalarım. Yanlış bir şey mi yaptık acaba
Belli bir zaman sonra düzeldi, sorun yokmuş.Hocam kabloyu araçtsn ve pc den çıkarıp tekrar denediniz mi işlemleri en baştsn başlayıp ?
Merhaba hocam, ben de Beylikdüzü'deyim. Aracım Golf 7 1.6 TDI Highline. Bana da yardımcı olabilir misin?İstanbul Avrupa yakasında (Beylikdüzü) kodlamalar için yardımcı olabilirim.
Faceden numaramı vermiştim, öğleden sonra arayın görüşelim Hocam.Amerikan parkları kodladık farlar auto konumdayken arabayı acınca farlar yanıyordu şimdi bazen yanar bazen yanmaz oldu ? bi cakısmamı var ki amerikanlarında degeri 30 du 50 girdik parlaklık böyle oldu
Ekli dosyayı görüntüle 9840
Sizde numaram olması lazım. Yarın arayın beraber bakalım Hocam müsait olduğunuzda.Kısalarla gündüz farlarının yanmasını kodlamıştım daha önce dün kapamak için max. değerini minimize yaptım kısalarla yanmıyor artık ama sisler açıkkende gündüz farı sönüyor.
Kısalarla yanmayıp sislerle yanması için değerleri nasıl güncelleyim? @MSE @fcsrn
Ekli dosyayı görüntüle 9850
Hocam değeri minimize yapmak yerine (12) nolu kanalları not active yapın kapanır.Kısalarla gündüz farlarının yanmasını kodlamıştım daha önce dün kapamak için max. değerini minimize yaptım kısalarla yanmıyor artık ama sisler açıkkende gündüz farı sönüyor.
Kısalarla yanmayıp sislerle yanması için değerleri nasıl güncelleyim? [mention=120]MSE[/mention] [mention=22]fcsrn[/mention]
/monthly_2017_03/IMG_1540.thumb.PNG.3a711f3971057089f2337b92215cb6a4.PNG
Hocam not active yapınca da minimizedeki gibi tamamen kapanıyordu. Erenle o gün baya kurcaladık en sonunda 12. Kanal için oem değerin "standlicht vorn" olduğunu çözüp sorunuda çözdük. Şuan her şey normal.Hocam değeri minimize yapmak yerine (12) nolu kanalları not active yapın kapanır.