VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Bugün ilk kodlamayı yaptım buradan [mention=2]yusuf[/mention] hocama teşekkür ederim. Kolay olsun diye kadran selamlamadan başladım, bunu forumu kuran ve bizlere yardımcı olan tüm üstatlar adına 'Üstat Selamlama' koydum kendimce [emoji4] Auto-Scanda iki ayrı modülde toplam 3 yanlış kod çıktı bunu nasıl düzeltebilirim, oradaki Clear sekmesi bunu düzeltmek için mi var? Son olarak kodladım çalışmadı diyenler, abdest alıp vakit namazından sonra aracın başına gidin sorun çıkmıyor[emoji4]
Hocam clear dediniz mi siler ama dursunlar sakıncası yok. Önemli birseydir belki. Servise gidince onlar da görür.

Hocam clear dediniz mi siler ama dursunlar sakıncası yok. Önemli birseydir belki. Servise gidince onlar da görür.
Hocam hatalar bu şekilde ekran görüntüsünü almıştım, ekim ayında garantisi bitiyor aracın servise götürmeyi düşünmüyorum ama sizce götürmeli miyim?

2.JPG

1.JPG

inegölden vag 16.8.0 kablom var.forumdaki arkadaşlara uygun fiyata yardımcı olurum.profseyonel olarak kodlama ticareti yapmıyorum.ama az çok bilgim var.

Arkadaşlar merhaba çok acil bir sorum olacak vag com yaptım ve bir hata oldu arka silecek Kontak çıkdıktan sonra sürekli çalışıyor acil yardım lütfen 

Arkadaşlar merhaba çok acil bir sorum olacak vag com yaptım ve bir hata oldu arka silecek Kontak çıkdıktan sonra sürekli çalışıyor acil yardım lütfen 
Silecek kolunu bir kontrol edin . Geride kalmis olmasin . Ve ya geri viteste silecek calismasini aktif etmis olabilirsiniz .

Geri vitesi ve coming home leaving home kadran selamlama hepsini iptal ettim tek tek düzeldi çok teşekkürler 

Geri vitesi ve coming home leaving home kadran selamlama hepsini iptal ettim tek tek düzeldi çok teşekkürler 
Hocam mrb geri vites takınca sisler yanması sellektör yapınca sisler ve dönüş farları yanması iptal etmek istiyorum nasıl olacak yardımcı olabilir misin ?

Nasıl
kablom geldi onları sevmedim bir de amerikan park

Arkadaşlar merhaba. 

Bu kodlar 2014 Audi A4 için olur mu ?

Geri
Üst Alt