VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Adaptasyona girmeden önce şifreyi girdim diyelim. Sonra adaptasyona girdim kodlama yaptım. Sonra tekrar çıkıp central electric e girip şifreyi tekrar mi girmem gerekiyor. Yoksa bir kere şifre girip adaptasyondan cikmadan diledigim kadar kodlama yapabilir miyim?
Hata ise media ekranı ile can gateway arasında bir bağlantı kopuklugu olmuş anladığım kadarıyla. Onu hata olarak kaydetmis.
Hocam adaptasyon ekranından çıkamadığınız sürece istediğiniz kadar kodlama yapabilirsiniz.

Hocam adaptasyon ekranından çıkamadığınız sürece istediğiniz kadar kodlama yapabilirsiniz.
Tamam yusuf hocam. Teşekkür ederim ilgine.

İnterface not found hatası alıyorum :(  Neden olabilr

İnşallah kabloyu yakmamışsınızdır sag tıklayıp yönetici olarak başlatıyorsunuz dimi vcds uygulamasini

Hocam geçen ben de interneti açık unutup yapmaya çalıştım sonra farkedip düzelttim öyle yaptım kabloda sıkıntı olmadı, şunu soracağım uzaktan yardımcı olurum diyen üstatlar var uzak bağlantı icin haliyle internet gerekli öyle bi durumda nasıl yapıyoruz peki?

Hocam geçen ben de interneti açık unutup yapmaya çalıştım sonra farkedip düzelttim öyle yaptım kabloda sıkıntı olmadı, şunu soracağım uzaktan yardımcı olurum diyen üstatlar var uzak bağlantı icin haliyle internet gerekli öyle bi durumda nasıl yapıyoruz peki?
İnternet sıkıntı olmaz. Yeterki güncelleme yapmasın.

Offroad modunu ekrana getirmek için iki farklı kod buldum fakat ikisiyle de ekrana getiremedim 3 farklı araçta denedim. İlk bulduğum kodlamada sadece navigasyon eklentisi olan araçlarda açılabildiği yazılmış fakat birkaç vagcom sayfası eklenti olmadan sadece kodlamayla açabildiğini söylüyor fotoğraflar da var. Bulduğum kodlar bunlar, nasıl açılabileceği hakkında fikri olan var mı ?

Adsız.png

off-road vcds.png

maxresdefault.jpg

Bu da 6.5 ekranda açılmış hali

IMG_0774.PNG.jpg

Offroad modunu ekrana getirmek için iki farklı kod buldum fakat ikisiyle de ekrana getiremedim 3 farklı araçta denedim. İlk bulduğum kodlamada sadece navigasyon eklentisi olan araçlarda açılabildiği yazılmış fakat birkaç vagcom sayfası eklenti olmadan sadece kodlamayla açabildiğini söylüyor fotoğraflar da var. Bulduğum kodlar bunlar, nasıl açılabileceği hakkında fikri olan var mı ?
 /monthly_2017_07/595a1e8a65aae_Adsz.thumb.png.9e3b3100e71cb4687972a970c7184878.png
/monthly_2017_07/595a1e6802ef6_off-roadvcds.png.aa0ef2e9993833d6404198a951e9f092.png
/monthly_2017_07/maxresdefault.thumb.jpg.5ec8740be6bab8d61fdaf33ff134cec6.jpg
Hocam denediginiz araçlar kaç model. Mib2 cihazlara oluyor sadece ve voice tuşlulara oluyor bir de galiba.

Geri
Üst Alt