topalkartal
Üye
- İsim
- yasin
Geçmiş olsun hocam. Ağız tadıyla kodlamanız dileğiyle, kablonuz hayırlı olsunEren kardeşimiz sorunu uzaktan bağlantıyla çözmüştür. :000074-medium:
Hocam telfon ile ulaşın bana yardımcı olurum.Arkadaşlar merbaba
Leaving home yaparken bir yerde yanlış yaptık ve şuan sağa sinyal verdiğimde gündüz farları yanıyorken sola sinyal verdiğimde gündüz farları yanmıyor.Nerede hata yapmış olabilirim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
16.8 sürüm kablo almanız lazım Hocam.Arkadaşlar aracımı teslim aldım hangi versiyon kablo almalıyım. 16 eylül sipariş tarihim
Hocam en sık yapılan hatayı yapmışlar.Herkese Merhabalar,
Geçenlerde bir arkadaşa amerikan parkı açtırdım. Sağ sinyal verdiğimde sol ön sinyalde yanıp sönüyor. Anadolu yakasında bu hatayı düzeltebilecek bir yer önerirmisiniz.
@fcsrn malesef hocam kablom yok ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. @yusuf veya @EMRAH ATTS hocalarımızla müsait bir zamanda iletişime geçip yanlarına uğrayacağım ozamanHocam en sık yapılan hatayı yapmışlar.
Avrupa yakasında @yusuf ve @EMRAH ATTS Hocalarımız var. Anadolu yakasında kim var bilmiyorum ama. İletişime geçebilirsiniz onlar ile, veya kablonuz varsa uzaktan bağlantı ile yardımcı olalım.