VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Kodları silince tekrar geliyor mu ? 09 kısmında hatalı kodlama yapılmış olabilir. Diğeri de can hattında arıza olabileceği yönünde ama anlık olarak da vermiş olabilir. Araca sonradan takılan donanım var mı 

Sonradan takılan bişey yok
Kodları silmeyi de denemedim henüz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende 09 cent.elekt. kanalında aşağıdaki hata ile karşılaştım. Ne olduğu hakkında fikri olan varmıdır ? Silinmiyor :(
3caea36ba632187a0a169edab5a9400f.jpg

Samsung'tan gönderildi...

Acaba şu 3. stop lambasının yanıp sönme olayını vag ile yapmak mümkün müdür?

herkese merhabalar. :)

makyajli golfte sinyal lambaları dışa doğru akarak yanıyor malumunuz. bunu kodlama ile kendi araçlarımıza yapamaz miyiz acaba?

@Negatiwe merhabalar serdar hocam hosbuldum ?

bazen göz ucuyla bakıyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum fazla. iş güç çoluk çocuk derken zaman kalmıyor. ?

@Negatiwe merhabalar serdar hocam hosbuldum ?

bazen göz ucuyla bakıyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum fazla. iş güç çoluk çocuk derken zaman kalmıyor. ?
Değerli Yasin Üstadım 

Ben de hemen hemen aynı durumdayım. 

Eskisi kadar paylaşım yapamazsam da en azından takibe zaman ayırıyorum. 

@silvershadow murat abım merhaba  s=bigstar  seni görmek her zamanki gibi yine güzel:) 

kismet olursa ikinci de yolda, o durumda ne yapıcaz zamanı nasıl yetiricez bilmiyorum  &:

@silvershadow murat abım merhaba  s=bigstar  seni görmek her zamanki gibi yine güzel:) 

kismet olursa ikinci de yolda, o durumda ne yapıcaz zamanı nasıl yetiricez bilmiyorum  &:
Hayırlı olsun Değerli Yasin Hocam. 

Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 

Golf artık yetmeyebilir size.

Eğer yetmez derseniz ve imkanlar elverirse siz de Serdar Hocam gibi "Golf'ün sedanına terfi edebilirsiniz." Yani passat a

:000042-medium:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt