@TC Cihangir Şengezer @tosbega
Bu özelliklerin çoğu açılabilir iki araç içinde. A3 için ekrana getirme kodu var. Daha önce yaptım.
Bu özelliklerin çoğu açılabilir iki araç içinde. A3 için ekrana getirme kodu var. Daha önce yaptım.
Ekrana getirme kodunu yazabilir misin dostum@TC Cihangir Şengezer @tosbega Bu özelliklerin çoğu açılabilir iki araç içinde. A3 için ekrana getirme kodu var. Daha önce yaptım.
İnanın ezbere bilmiyorum. İnternetten bulmuştum o an. @MSE şimdi mobildeyim müsait zamanda bakar bulurum. Siz de hatırlattın unutursam.Ekrana getirme kodunu yazabilir misin dostum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle hiçbirşey olmaz.Bu kodlamalar garantiyle ilgili sorun yaşatır mı yapmak istediğim bir kaç şey var aslında..
Hocam renkli mfa'ların bile hepsinde lap timer bulunmuyor sizde de açılmaması normal.Merhaba arkadaşlar. Dün ilk kez kodlama olayına girdim. 15,7 kablom var ve kadran selamlama yaptım. Daha öncesinde sol Bixenon farım sönmüştü enazından öyle sanıyordum. Ayarlarda hata raporlarının far kısmını sildim. Geçici olarak far ayar hatası silindi fakat sonra geldi. Ardından sol xenon farım tekrar yanmaya başladı. Fakat ilk motor çalıştırmasında yaptığı adaptasyon hareketini sadece sağ far yaptı solda bişey olmadı. Bugün tekrar baktığımda sol far tekrar sönmüş. Nasıl düzeltebilirim? Aracım 2012 golf7 tdı highline. İkinci bir durum lap timer kodlaması yaptım fakat açılmadı. Sanırım bizim ekranlara uygun değil.
Teşekkür ederim kardeşim deneyeceğimA3 için ekrana ops gelmesi 10-park steer yazan yere girdikten sonra security access kısmına 71679 yazdıktan sonra coding'e tıklayıp byte 2'de olması lazım ops yazıyor zaten tikleyip do it diyip çıkarsanız olacaktırTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Golf 6 bende de war kadran selamlama sanirsam haziran sonrasi araclarda gecerli benmde sizinde aracta olmuyor.Arkadaşlar golf6 trendline araç var. 2012 ocak çıkışlı. Vag Com ile yapabileceğim kodlama örneklerinden yazabilir misiniz? Kadran selamlama ve konforlu sinyal sayısı arttırmayı yapamadım.