VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
A3 için ekrana ops gelmesi 10-park steer yazan yere girdikten sonra security access kısmına 71679 yazdıktan sonra coding'e tıklayıp byte 2'de olması lazım ops yazıyor zaten tikleyip do it diyip çıkarsanız olacaktır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar. Dün ilk kez kodlama olayına girdim. 15,7 kablom var ve kadran selamlama yaptım. Daha öncesinde sol Bixenon farım sönmüştü enazından öyle sanıyordum. Ayarlarda hata raporlarının far kısmını sildim. Geçici olarak far ayar hatası silindi fakat sonra geldi. Ardından sol xenon farım tekrar yanmaya başladı. Fakat ilk motor çalıştırmasında yaptığı adaptasyon hareketini sadece sağ far yaptı solda bişey olmadı. Bugün tekrar baktığımda sol far tekrar sönmüş. Nasıl düzeltebilirim? Aracım 2012 golf7 tdı highline.      

İkinci bir durum lap timer kodlaması yaptım fakat açılmadı. Sanırım bizim ekranlara uygun değil.

Merhaba arkadaşlar. Dün ilk kez kodlama olayına girdim. 15,7 kablom var ve kadran selamlama yaptım. Daha öncesinde sol Bixenon farım sönmüştü enazından öyle sanıyordum. Ayarlarda hata raporlarının far kısmını sildim. Geçici olarak far ayar hatası silindi fakat sonra geldi. Ardından sol xenon farım tekrar yanmaya başladı. Fakat ilk motor çalıştırmasında yaptığı adaptasyon hareketini sadece sağ far yaptı solda bişey olmadı. Bugün tekrar baktığımda sol far tekrar sönmüş. Nasıl düzeltebilirim? Aracım 2012 golf7 tdı highline.      İkinci bir durum lap timer kodlaması yaptım fakat açılmadı. Sanırım bizim ekranlara uygun değil.
Hocam renkli mfa'ların bile hepsinde lap timer bulunmuyor sizde de açılmaması normal.

Far işi beni aşar. Servisin bakmasında yarar var.

Yinede ampul geçici süre yanıp yükseklik ayarı yapmadıysa sonra kendiliğinden söndüyse daha farklı bir sorun var gibi geldi. Hata kodlarını tekrar silip yanıp yanmadığını kontrol ettiniz mi ? Belki başka bir arızadan dolayı sistem kasıtlı olarak farı söndürüyor olabilir.

A3 için ekrana ops gelmesi 10-park steer yazan yere girdikten sonra security access kısmına 71679 yazdıktan sonra coding'e tıklayıp byte 2'de olması lazım ops yazıyor zaten tikleyip do it diyip çıkarsanız olacaktırTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim deneyeceğim

1.2 tsı midline plus aracım var. Midline plus'da hangi özellikleri aktif edebiliyoruz. Yardımıınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar golf6 trendline araç var. 2012 ocak çıkışlı. Vag Com ile yapabileceğim kodlama örneklerinden yazabilir misiniz? Kadran selamlama ve konforlu sinyal sayısı arttırmayı yapamadım.

Arkadaşlar golf6 trendline araç var. 2012 ocak çıkışlı. Vag Com ile yapabileceğim kodlama örneklerinden yazabilir misiniz? Kadran selamlama ve konforlu sinyal sayısı arttırmayı yapamadım.
Golf 6 bende de war kadran selamlama sanirsam haziran sonrasi araclarda gecerli benmde sizinde aracta olmuyor.

@anlgr hocam özellikleri tek tek inceleyin. Beğendiklerinizi yazın ona göre olur olmaz diyelim ;)

Geri
Üst Alt