VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Merhaba,

Gizli özellikleri açtırmak için İstanbul Anadolu yakasında güvenilir birisi var mıdır? Herkes Ender Elektroniği adres gösteriyor. 

Teşekkürler. 

Merhaba,

Gizli özellikleri açtırmak için İstanbul Anadolu yakasında güvenilir birisi var mıdır? Herkes Ender Elektroniği adres gösteriyor. 

Teşekkürler. 
Ender güvenilirdir lakin boşa para vermiş olursunuz. Bir dahaki buluşmaya gelirseniz orada açarım. Anadolu yakasında ev ve iş nerede hocam?

Arkadaşlar elimde halihazırda çalışan 16.8 kablo var ama yazılımda bazı yerler değişmiş o yüzden tam çözemedim sistemi nerden bilgi alabilirim ? 

Çinden gelen vah com kabloların ömrü var mıdır? Bir arkadaştan ikinci el alacağım merak ediyorum.

Dikkat edilmesi gereken birkaç husus var, bunlara uyarsanız ömür olarak sıkıntı yoktur. pc nizde virüs programı ve internet bağlantısı açık kullanmayınca çok problem olacağını düşünmüyorum. 

Xds aktif etme kodunu deneyen oldu mu hiç arkadaşlar?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Xds aktif etme kodunu deneyen oldu mu hiç arkadaşlar?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ben 2 yıldır Normal ayardan Hard/High ayara alınmış şekli ile kullanıyorum.

Bir sorun yaşamadım, zaten 90 BG Midline Plus olduğu için zorlayabilecek bir motoru da yok benimkinin. 

Arka orijinal fabrika çıkışı led stoplarımda sinyallerle birlikte stoplardaki park lambalarını da belirginleştirip onlarla paralel yakmak İÇİN kodlama yapabilir miyim?

Geri
Üst Alt