Eralp Efe
Üye
Arkadaşlarda bir bakarsa iyi olur sanırım bu olur.
Ne okudunuz merak ettim. Bence güncellenebilir kabloya o kadar para vermek mantıksız. O paraya 5-6 tane kablo alırsınız.Sabahtan bu yana o kadar cok sey okudum ki bu kablolarla ilgili, o kadar cok uç kagit donuyormus ki kafam allak bullak oldu. Kesinlikle çinden vaz geçtim. Guncellenebilir Avrupa klon kablo almak gerekiyor gibi gorunuyor ama onu da internetten nasil ayird ederiz onu bilemiyorum. Aklimda deli sirular yine
Hocam 16.8 sürümü tamamen farklı 15.7 ile.Arkadaşlar bir şey soracağım, 16.8.1 kurcalayan oldu mu? CH/LH otomatik yapan comfort illumination kısmını bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı?
15.7.0 için linkArkadaşlar 15.7 kabloyu nerden satın alabilirim?
Teşekkürler
Aliexpress arama kısmına vag com 15.7 yazıp 25 dolarlık olan kablodan alabilirsiniz.Arkadaşlar bende 12.12 versiyon kablo vardı, düzgün çalışan kablo nete falan hiç bağlanmadığım halde sebebini anlamadığım şekilde lisans hatası verip işe yaramaz hale geldi.
aliexpressten bakıyorum yenisinide bulamadım, verilen linklerdeki satışlar da kapanmış. 12.12 versiyon yada daha güncel bi kablo bulabileceğim bi adres var mıdır?