VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Sabahtan bu yana o kadar cok sey okudum ki bu kablolarla ilgili, o kadar cok uç kagit donuyormus ki kafam allak bullak oldu. Kesinlikle çinden vaz geçtim. Guncellenebilir Avrupa klon kablo almak gerekiyor gibi gorunuyor ama onu da internetten nasil ayird ederiz onu bilemiyorum. Aklimda deli sirular yine :D

Sabahtan bu yana o kadar cok sey okudum ki bu kablolarla ilgili, o kadar cok uç kagit donuyormus ki kafam allak bullak oldu. Kesinlikle çinden vaz geçtim. Guncellenebilir Avrupa klon kablo almak gerekiyor gibi gorunuyor ama onu da internetten nasil ayird ederiz onu bilemiyorum. Aklimda deli sirular yine :D
Ne okudunuz merak ettim. Bence güncellenebilir kabloya o kadar para vermek mantıksız. O paraya 5-6 tane kablo alırsınız.

@fcsrn hocam, hem yabanci sitelerde hem farkli tr sitelerde bu kablolarin ticaretini yapmak icin sahte hesap acip yonlendirme yapan insanlardan bahsediliyor. Onlari okuyunca da insanin gozu korkuyor.

Eger iste bu kablo olur, bunu alin isinizi gorur diyeceginiz bir kablo var ise alip geceyim, zaten yavas yavas hobi maksatli kodlamalar yapip iki far ac kapa korna caldir kadrani selamlattir yapip kenara koyacagiz kabloyu.

Maksat ogrenip vizeye giderken kapatip cikinca tekrar acacak ekipman elimizin altinda olsun, kimseye muhtac olmayalim. Ben de istemiyorum bir suru para harcamak ama para verip ozellik actirmak da istemiyorum, 25 senedir bilgisayar kullaniyorum, ingilizcemde var yetecek kadar, sizlerin yardimlariyla da hallederim diye dusunuyorum.

Sevgiler

@fcsrn hocam benin arac 2015 ocak cikisli 1.2 tsi manuel, bi kablo ok midir? Tamamsa yarin veririm siparisi.

Selamlar

Arkadaşlar bir şey soracağım, 16.8.1 kurcalayan oldu mu? CH/LH otomatik yapan comfort illumination kısmını bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı?

Arkadaşlar bir şey soracağım, 16.8.1 kurcalayan oldu mu? CH/LH otomatik yapan comfort illumination kısmını bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı?
Hocam 16.8 sürümü tamamen farklı 15.7 ile. 

Geçen günlerde bir hocamız ile whatsapp üzerinden beraber deneyerek bulmuştuk. Dilerseniz sizinle de o şekilde yapabiliriz. Henüz bizim de kabloyu kurcalama fırsatımız olmadığı için tam bilmiyoruz ne nerde diye. 

Arkadaşlar 15.7 kabloyu nerden satın alabilirim? 

Teşekkürler

Arkadaşlar bende 12.12 versiyon kablo vardı, düzgün çalışan kablo nete falan hiç bağlanmadığım halde sebebini anlamadığım şekilde lisans hatası verip işe yaramaz hale geldi.

aliexpressten bakıyorum yenisinide bulamadım, verilen linklerdeki satışlar da kapanmış. 12.12 versiyon yada daha güncel bi kablo bulabileceğim bi adres var mıdır?

Arkadaşlar bende 12.12 versiyon kablo vardı, düzgün çalışan kablo nete falan hiç bağlanmadığım halde sebebini anlamadığım şekilde lisans hatası verip işe yaramaz hale geldi.

aliexpressten bakıyorum yenisinide bulamadım, verilen linklerdeki satışlar da kapanmış. 12.12 versiyon yada daha güncel bi kablo bulabileceğim bi adres var mıdır?
Aliexpress arama kısmına vag com 15.7 yazıp 25 dolarlık olan kablodan alabilirsiniz.

Geri
Üst Alt