Kodlama yapabilirsiniz ama programın biraz değiştiği söyleniyor. Henüz 16.8 kablo elimize ulaşmadığı için detaylı bilgi veremiyorum.
Orijinal olduğunu biliyorum hocam kablo işini hallettim dediğiniz için farklı anladım. Sizin iç stoplara tek kablo gidiyor leuchte 27 den. O yüzden mümkün değil malesef. Bizim araçlarda leuchte 23 ve 24 iç stoplara bağlı.hocam benım kı serviste orjınal takılmışti siz dedıniz ya orjınal takılmısSent from my iPhone using Tapatalk
Varmi yardim edebilecek birileriAraya girdim pardon [emoji4]Bi soru wardi ya ben anlamadim yada istenilen sey o degildi, dortluleri yakarken sislerde yanip sonermi acaba ama auto konundayken sinyalde sislerin donus tarafina yanmasi gibi bu yanip sonme dortlulerdeki gibi sislere zarar werirmi ac kapa ac kapa seklnde
Birde golf 6 da rcd510 a ekrana arac bilgileri geliyordu ben onu actim fakat hicbryerde goremedm o menuyu [emoji4]
Bilgi için teşekkürler, uygun bir zamanımda videoları inceleyeceğim, yine biraz bilgilenelimYoutube da Can Hocamızın kanalında (Can'lı Test) nasıl kodlama yapılacağı ile ilgili videolar mevcut. Önce onları izleyip fikir edinebilirsiniz.
Kabloyu aliexpressten uygun fiyata edinebilirsiniz. Arama kısmına vag com 15.7 yazın puanı yüksek bir satıcıdan alın.