VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@MSE @fcsrn Teşekkürler. Peki 16.8 aliexpresste gördüm bu kabloyu alsam sorun olur mu kodlamada?

@MSE @fcsrn Teşekkürler. Peki 16.8 aliexpresste gördüm bu kabloyu alsam sorun olur mu kodlamada?
Kodlama yapabilirsiniz ama programın biraz değiştiği söyleniyor. Henüz 16.8 kablo elimize ulaşmadığı için detaylı bilgi veremiyorum. 

Araya girdim pardon :)

Bi soru wardi ya ben anlamadim yada istenilen sey o degildi, dortluleri yakarken sislerde yanip sonermi acaba ama auto konundayken sinyalde sislerin donus tarafina yanmasi gibi bu yanip sonme dortlulerdeki gibi sislere zarar werirmi ac kapa ac kapa seklnde

Birde golf 6 da rcd510 a ekrana arac bilgileri geliyordu ben onu actim fakat hicbryerde goremedm o menuyu :)

dış tarafı yaptım güzel oldu iç tarafıda yapsak cok güzeş olacak

bu arada kablo sorununu cozdum@fcsrn@MSE

Sent from my iPhone using Tapatalk

@ugurgoncu_02 Değerli Hocam, iç tarafı yaptığımız zaman her iki tarafın iç stobu birbirine bağlı olduğu için sola sinyal verince sağ tarafın iç stobu da yanacak, veya tam tersi. Bu yüzden çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. 

Sorunu halletmenize sevindim. :)

hocam benım kı serviste orjınal takılmışti siz dedıniz ya orjınal takılmıs

hocam benım kı serviste orjınal takılmışti siz dedıniz ya orjınal takılmısSent from my iPhone using Tapatalk
Orijinal olduğunu biliyorum hocam kablo işini hallettim dediğiniz için farklı anladım. Sizin iç stoplara tek kablo gidiyor leuchte 27 den. O yüzden mümkün değil malesef. Bizim araçlarda leuchte 23 ve 24 iç stoplara bağlı.

Sent from my iPad using Tapatalk

Araya girdim pardon [emoji4]Bi soru wardi ya ben anlamadim yada istenilen sey o degildi, dortluleri yakarken sislerde yanip sonermi acaba ama auto konundayken sinyalde sislerin donus tarafina yanmasi gibi bu yanip sonme dortlulerdeki gibi sislere zarar werirmi ac kapa ac kapa seklnde

Birde golf 6 da rcd510 a ekrana arac bilgileri geliyordu ben onu actim fakat hicbryerde goremedm o menuyu [emoji4]
Varmi yardim edebilecek birileri :)

Youtube da Can Hocamızın kanalında (Can'lı Test) nasıl kodlama yapılacağı ile ilgili videolar mevcut. Önce onları izleyip fikir edinebilirsiniz. 

Kabloyu aliexpressten uygun fiyata edinebilirsiniz. Arama kısmına vag com 15.7 yazın puanı yüksek bir satıcıdan alın. :)
Bilgi için teşekkürler, uygun bir zamanımda videoları inceleyeceğim, yine biraz bilgilenelim :)

Geri
Üst Alt