VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Az önce Bursada ayprensi nickli arkadaş kodlama işini halletti burdan da teşekkür etmek istedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de bişey sorucam far sensörü olmayan araçlarda kumandadan kilidi açınca parkları yakma şansımız var mı kod ile

Bir de bişey sorucam far sensörü olmayan araçlarda kumandadan kilidi açınca parkları yakma şansımız var mı kod ile

Var değerli Hocam. Kodlama listesinde "Leaving home otomatik devreye sokmak(far sensörü olmayan araçlarda)" adlı konuya bakmanız yeterli, mobilde olduğum için link veremiyorum.

Edit: Buyrun konunun linki. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki Amerikan parlar yanarken parkların kapanmasını sağlayabilir miyiz ?

Yani gündüz farı olarak sadece Amerikan park ve sis farının yanma ihtimali var mı?

Peki Amerikan parlar yanarken parkların kapanmasını sağlayabilir miyiz ?

Yani gündüz farı olarak sadece Amerikan park ve sis farının yanma ihtimali var mı?

Parklar ve gündüz farı ayrı Hocam, yani kanalları ayrı. 

Siz akşam farlar yanınca parklar sönsün mü istiyorsunuz yoksa gündüz farlar kapalıyken gündüz farlarının sönmesini mi? 

Her ikisi de mümkün, hangisini istiyorsanız yaparız.

Parklar ve gündüz farı ayrı Hocam, yani kanalları ayrı. Siz akşam farlar yanınca parklar sönsün mü istiyorsunuz yoksa gündüz farlar kapalıyken gündüz farlarının sönmesini mi? 

Her ikisi de mümkün, hangisini istiyorsanız yaparız.
Eren benim aklımdan geçen olay şöyle

Far anahtarı kapalı konumdayken(gündüz farı açıkken) sis farlarını gündüz farı olarak kullanmak istiyorum ki kodlamasını yaptık

Amerikan park kodlamasını da yaptık

Fakat Amerikan park parkları açmadan yanmıyor

Ben istiyorum ki gündüz farı aktif olduğunda sadece Amerikan park ve sisler yansın başka bişey yanmasın

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Eren benim aklımdan geçen olay şöyle

Far anahtarı kapalı konumdayken(gündüz farı açıkken) sis farlarını gündüz farı olarak kullanmak istiyorum ki kodlamasını yaptık

Amerikan park kodlamasını da yaptık

Fakat Amerikan park parkları açmadan yanmıyor

Ben istiyorum ki gündüz farı aktif olduğunda sadece Amerikan park ve sisler yansın başka bişey yanmasın

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tamamdır, 539-482-21-69 yarın akşam 5e kadar aracın başına geçtiğinizde beni arayın halledelim. :) 5de dersim başlıyor :D

Tamamdır, 539-482-21-69 yarın akşam 5e kadar aracın başına geçtiğinizde beni arayın halledelim. [emoji4] 5de dersim başlıyor [emoji3]
Eren süpersin de bende kablo yok

Zeynelle yapıyoruz kod işini

Biz bi araya geldiğimizde seni ararız müsait olursan yaparız

Yine de çok sağol kaydediyorum numaranı

Eren süpersin de bende kablo yok

Zeynelle yapıyoruz kod işini

Biz bi araya geldiğimizde seni ararız müsait olursan yaparız

Yine de çok sağol kaydediyorum numaranı

Tamamdır sıkıntı yok Hocam, bir araya geldiğinizde arayın akşamları dersim var ama gündüzleri boşum hep :)

@TC Cihangir Şengezer, hocam küçük bir bilgilendirme ihtiyacı hissettim. Yağışlı ve sisli havalar haricinde sis farı kullanımına farınızın xenon, led, halojen(orjinal) olmasına bakılmaksızın cezai işlem uygulanıyor. Bilginiz olsun.

Geri
Üst Alt