VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Teşekkür ederim yanıtınız için ama çıkmıyor malesef şuan satan yok galiba.
Merhaba, ben de Aliex'te hiç bulamadım. eski linklerin çoğu kapanmış. VAG 12.12 veya 14.10 bulabilen varsa link atarsa çok makbule geçer.

Merhabalar,@umitb beyin hediyesi olan 12.12 kablo elime ulaştı. Sağolsun cd bozuk olabilir diye yazılımı da mail olarak gönderdi bana kendisine tekrar teşekkür ediyorum buradan.

Geri viteste sislerin yanması, selektörde sislerin sönmesi gibi özellikleri açtım. Ancak yağmurda camların kapanması, kadran selamlama, aynaların kumanda dan katlanması ve daha bir çok şeyi beceremedim. Sanırım golf6 da çoğu şeyi desteklemiyor.

Yabancı forumlarda da araştırdım ancak bir bilgi bulamadım, golf 6 security access bölümüne girerken key number istiyor. Bir kaç kod denedim ama olmadı , bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar 15.7 kablom var lakin 2016 model octavia yi gormuyor desteklenmeyen arac diyor bu sorunu nasil cozebiliriz klon kablo

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar 15.7 kablom var lakin 2016 model octavia yi gormuyor desteklenmeyen arac diyor bu sorunu nasil cozebiliriz klon kablo

2016 ağustos sonrası araçlar için 16.8 kablo lazım hocam.

14.10 sürüm kablo 2014 ün 10. ayından sonraki araçları destekler.  Bu sebeple 14.10 sürüm diye adlandırılır. 1998 – günümüz arası tüm Volkswagen - Seat - Skoda - Audi araçları destekler.

pardon yaa ben tam tersi anlamışım :)  sanki daha yenilerini destekler gibi algılamışım. 

Orhan dedi:
Sağolasın Orhan hocam ancak bu linkte de kalmamış görünüyor. 12.12 kablomla bikaç kodlama yapmıştım sizinle plakalara led aldığımız sıralar, sanırım bunada şükür deyip vazgeçeceğim bu sevdadan :)

Edit: Nihayet 12.12 versiyon olanı bulup alabildim. teşekkür ederim herkese :)

https://www.aliexpress.com/store/product/VAG-COM-12-12-VAGCOM-12-12-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI/2411061_32740215387.html?spm=2114.8147860.0.0.UjPkrw

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhaba,

Forumda göremedim bilgi amaçlı paylaşmak istedim. 

Carista android uygulması var markette ücretli, 60 tl civarında fiyatı var. Aliex.ten aldıgım obd2 bluetooth aparatı ile birçok vagcom özelliğini açıp kapayabiliyoruz. Ancak vcds gibi uzun kodlama vs yok tabi. Aracın konfor modülüne göre bir çok ayarı yapabiliyorsunuz. 

Ayrıca hata kodu okuma servis ışıgı sondurme gibi eklentileri de var. 

https://tr.aliexpress.com/item/High-quality-diagnostic-tool-Black-Super-MINI-ELM327-Bluetooth-obd-2-V1-5-code-reader-ELM/2053466961.html?spm=2114.49010608.4.38.o0rNw9

Adaptörün linki yukarıda,carista zaten play merkette mevcut.

Bana turbo basinc kPa ya da hPa cinsinden

Afr

Quantiny miktari

Egt iat

Bunlari okuyabilecek bir sey lazim

@beyaslan

torque programına bır göz atın, okur muhtemelen. obd2 cihazının cdsınde full versıyonuyla gelıyor zaten. obd bluetooth cıhazınız var ıse programı ben gonderebilirim size.

Geri
Üst Alt