VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

golf 6 da denedim olmadı, benim araçta kadran selamlama açık benimkinde de not availibe yazıyor ama selamlıyor long coding birebir aynı arkadaşımın arabasıyla, adaptationdan deniyorum channel not availibe yazıyor sinir oldum ya

Hocam burası 09 cent electric, 1 instrumente girmeniz lazım
Eren hocam fotoğraftaki byte 1'in altında bit'ler çıkmıyor, ama stemei adresinde buldum 17'den sonra 10 Coding kısmından ikinci fotoğraftaki gibi yapılıyormuş deneyeceğim yine olmazsa yardımınıza başvururum sağolun.

1.jpg

4.JPG

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elim değmişken babamın arabayada yaptım, araç 2016 fabia3 style paket , 6.5 bolero ekranlı

983c52937a06aed641fbcb5599c963e8.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam baktım da anlamadım bu mod ne oluyor 2013 mk7 var olur mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bu arazi ekranı oluyor , tekerlek açılarını eger arabada orjinal navigasyon varsa yüksekliği, motor su yağ sıcaklığını görebildiğiniz ekran, fakat kodlama bazi ekranlarda açılmıyor, denemekte fayda var

Hayırlı akşamlar, arkadaşın 2010 model Audi A3 8P arabasına kadran selamlama yapacaktım ama Byte 1'in altında seçenekler çıkmıyor, desteklemediğinden mi yoksa başka bir sorun mu var acaba ya da farklı yere mi girmeliyim?
/monthly_2017_11/1.jpg.f6587a1f7fd8adc46a42c3aac7cc4372.jpg
Hocam adaptasyonda staging e bakın o olması lazım

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

@TASKIN52 Hocam 1 ve 2. fotoğraf adaptasyon menüsünün yalnız staging ya da celebration olarak bir seçenek bulunmuyor, 3. fotoğraf stemei.de adresindeki yapılması gereken kodlama ama benim karşıma çıkan değer 1100 olması gerekirken 100 (4. fotoğraf), işin içinden çıkamadım @fcsrn hocam  :(  naçizane tavsiyem ekran videosu kaydediniz bu sayede araç başına gitmeden doğrunuzu yanlışınızı görüyorsunuz.

1.jpg

2.jpg

3.JPG

4.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar ben aranıza yeni katıldım. 16.8 versiyon klon kablom var. kendi aracımda (octavia 2012) bir çok özellik açtım. fakat arkadaşımın 2017 polo trendline paket aracında viraj aydınlatmayı açmak istiyorum fakat araçta sis farı yok ama gündüz farı var. gündüz farını kullanarak viraj aydınlatmayı açabilirmiyim? şimdiden teşekkürler

Selamlar ben aranıza yeni katıldım. 16.8 versiyon klon kablom var. kendi aracımda (octavia 2012) bir çok özellik açtım. fakat arkadaşımın 2017 polo trendline paket aracında viraj aydınlatmayı açmak istiyorum fakat araçta sis farı yok ama gündüz farı var. gündüz farını kullanarak viraj aydınlatmayı açabilirmiyim? şimdiden teşekkürler
muhtemelen desteklemez hocam kablo

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Kadran selamlamayi ve ayna sinylerinde amerikan parki actim. Varsa ornek bi kod deneyeyim.

bende geçen hafta ender elektronikte açtırdım.hayalet göstergeyi değiştirdik kadran 320 li olan versiyon yapıldı.ancak kadran selamlama bazen yapıyo bazen yapmıyo.zaten açarkende demişlerdi bazen yapmayabilir diye.anlamış değilim...

bende geçen hafta ender elektronikte açtırdım.hayalet göstergeyi değiştirdik kadran 320 li olan versiyon yapıldı.ancak kadran selamlama bazen yapıyo bazen yapmıyo.zaten açarkende demişlerdi bazen yapmayabilir diye.anlamış değilim...
aracınız dizel mi benzinli mi ?

Geri
Üst Alt