Hocam amerikan park veya L gündüz farlarına ilişkin kodlama yapıldı mı aracınıza? Sanırım henüz makyajlı golflerde bunu yapabilen olmadı. Aynı şekilde makyajlı leonda da yapan olmadı. Sinyal ile gündüz farından birinin sönüp diğerinin yandığı bu yeni araçlar içinde şimdiye kadar superb ve ateca için bu kodlamaların yapıldığını gördüm. Bunlara yapılabildiyse golfe veya leona da yapılabileceğini düşünüyorum. Ama nasıl? Vag com ile bağlanınca kanallar boş görülüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?bende geçen hafta ender elektronikte açtırdım.hayalet göstergeyi değiştirdik kadran 320 li olan versiyon yapıldı.ancak kadran selamlama bazen yapıyo bazen yapmıyo.zaten açarkende demişlerdi bazen yapmayabilir diye.anlamış değilim...
araca takılı mi kablo?Kablo yeni geldi aliexpresten aldim klon yani kabloda 17.8 yazio ama satici bana 17.3 yazilim cd si gondermis bende kendim onternetten crack li 17.8 yazilimi indirdim ama diger yazilimda da ayni sekilde uyari veriodu valla anlamadim sebebini
Sent from my LG-H815 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
2010 model Audide VCDS ile açamazsınız .Açmak istiyorsanız eeprom okunup tekrar düzenlenmesi gerekiyor.@TASKIN52 Hocam 1 ve 2. fotoğraf adaptasyon menüsünün yalnız staging ya da celebration olarak bir seçenek bulunmuyor, 3. fotoğraf stemei.de adresindeki yapılması gereken kodlama ama benim karşıma çıkan değer 1100 olması gerekirken 100 (4. fotoğraf), işin içinden çıkamadım @fcsrn hocam naçizane tavsiyem ekran videosu kaydediniz bu sayede araç başına gitmeden doğrunuzu yanlışınızı görüyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 13992
Ekli dosyayı görüntüle 13993
Ekli dosyayı görüntüle 13994
Ekli dosyayı görüntüle 13995
arkadaşlar merhaba benim aracım 2017 transporter comfortline. bu vag kablosu ile Transporter la alakalı hiçbir yerde bir bilgi bulamadığımdan burdan yazıyorum kusura bakmayın. acaba bu vag kablosuyla transporterda da özellik açılabilirmi? aynaların otomatik kapanması vs.Foruma en çok faydalı olabilecek bölümlerden biri. Bir yazılımcı olarak bu işin içine girmem lazım benim de
Çok sağolun hocam, izlediğim kadarıyla çetrefilli bir işe benziyor ama bu şekilde programlayıp yapan var mı ?2010 model Audide VCDS ile açamazsınız .Açmak istiyorsanız eeprom okunup tekrar düzenlenmesi gerekiyor.
Kadranın sökülerek yapılıyorÇok sağolun hocam, izlediğim kadarıyla çetrefilli bir işe benziyor ama bu şekilde programlayıp yapan var mı ?
açılabilir hocam ama çok sınırlı şeyler var. Katlanır ayna donanim olarak varsa olabilirarkadaşlar merhaba benim aracım 2017 transporter comfortline. bu vag kablosu ile Transporter la alakalı hiçbir yerde bir bilgi bulamadığımdan burdan yazıyorum kusura bakmayın. acaba bu vag kablosuyla transporterda da özellik açılabilirmi? aynaların otomatik kapanması vs.
cevap verirseniz sevinirim. Selamlar