VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Arkadaşlar bir şey sorsam wag yapmaya başlayınca uçuk şeyler geliyor aklımıza 1. Aynalardaki sinyali amerikan şekilde yakabilir miyiz ? Yansın da nasıl olacaksa olsun :) /emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20"> 2. De ekranda kapı açılınca beyaz olan kapı kırmızı olur mu sanıyorum higline araçlar öyle leon fr da öyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar,

sayfanizi yeni buldum ellerinize saglik.

Benimde bir problemim var sizlere danismak isterim.

Arac Golf 4, 1999. Iki Airbag birden patladi ve hata gösteriyor. Ikisinide degistirdim yinede hatayi silemedim. Kazayi Airbag ünitesine yazdi.

Elimde VCDS var ve calisiyor. Sizlere sorum  Airbag ünitesini nasil resetleyebilirim. Yada ayni model aractan cikarttigim Airbag ünitesini

kendi aracima nasil proglamlayip tanitabilirim?

Yardiminiza simdiden tesekkür ederim

Saygilarimla

Turgut

Moderatör tarafında düzenlendi:
@tosbega 

Değerli Hocam

1. Aynalardaki ledler sürekli yanar yanmasına ama kısa sürede ısınma nedeniyle eriyecektir. 

2. Bahsettiginiz mumkun gorunmuyor cunkü Leon altyapı yazilimi yuklemek gerekecektir sanirim.

Isıtıcı destek pompası hatası aldım taramada, başına gelen oldu mu daha önce?

Isıtıcı Destek Pompası.JPG

Arkadaşlar kolay gelsin benim aracım Skoda Kodiaq . Buradaki kodlamalar benim araç için de uyumlu oldu. Bu konuda teşekkür etmek istiyorum. Benin size sormak istediğim gündüz ledlerinin akşam dahil sürekli açık kalması kısa farlar açık yada auto konumunda bunun bir kodlaması varmı şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Orj.led stoplarda kendi ıçinde cakarli sinyaller muayeneden gecermi arkadaslar.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese iyi forumlar, 

Bundan önce comfortline ancak far sensörü olan golf 7 aracım vardı ilk sahibi özellikleri açtırmıştı selektör atmadan da coming Home özelliği çalışıyordu. Şimdiki golf 7.5 highline aracımda aracı açtığımda Işıklar yanıyor ancak aracı kapattığımda karanlık da olsa hemen sönüyor. Özellikle aracı koyduğum yer boş arsa olunca giderken de ışıklandırma lazım olmuyor değil. Kodlama ile coming home açılabilir mi? Bilen varsa,  nasıl yapılacağını belirtirse sevinirim.

@Zafer menüden açık ama yine de yapmıyor hocam aracı ilk açığımda aydınlatıyor, kapattığımda özellik açık olmasına rağmen tık yok olduğu gibi kapanıyor.

Benim de sağ aynam aynı şekilde vitesi geri alınca aşağıya eğilio ama eski haline gelmio bidaha kapıdaki joystick ten çevirmek gerekio

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kaaan95.ky hocam araçtan inerken bir kere sellektör yapınca aktif olur. Ben kullanıyorum çok iyi bir özellik 
@Kaaan95.ky @kerimaslan27 hocamın yazdığını denediniz mi? Aracı karanlıkta stop ettiğinizde araçtan inerken bir kere sellektör yapıyorsunuz ve bu durumda farlarınız açık kalması gerekiyor. Eğer bu şekil de çalışır ise kodlama ile otomatiğe alınabilir.

Hocam öyle oluyor ama eski aracımda anahtardan kilitlememle birlikte ortam karanlıksa ışıklar belirlenen süre yanardı, ben şimdi de hiçbir şeye dokunmadan kilitlediğim gibi yanması için uğraşıyorum, tıpkı anahtardan açmamla yanması gibi. Dediğiniz gibi kodlama ile yolu olup olmadığını sordum esasen, ilginç bir şey medya cihazından ayarı açık süresini bile 20 sn seçmişim ama aracı kapatmamla yanmıyor bir türlü, comfortline gibi selektör atacaksam highline aldığımıza yazık.

Hocam öyle oluyor ama eski aracımda anahtardan kilitlememle birlikte ortam karanlıksa ışıklar belirlenen süre yanardı, ben şimdi de hiçbir şeye dokunmadan kilitlediğim gibi yanması için uğraşıyorum, tıpkı anahtardan açmamla yanması gibi. Dediğiniz gibi kodlama ile yolu olup olmadığını sordum esasen, ilginç bir şey medya cihazından ayarı açık süresini bile 20 sn seçmişim ama aracı kapatmamla yanmıyor bir türlü, comfortline gibi selektör atacaksam highline aldığımıza yazık.
09 central electric - adaptasyon10

Komfortbeleuchtung-Coming Home Verbaustatus -automatic olacak

Comfort illumination-Coming-home Einschaltere  /  ignisignition yada drive door 

bu şekilde kodlama ile deneyebilirsiniz kablonuz varsa

Geri
Üst Alt