gbora
Yeni Üye
- İsim
- Bora
Daha hassas yani, sağolun hocam neler yapılabildiğini araştırayım bakalım.[mention=1363]Ysn[/mention] vag can pro, vcds ile yetkinizin olmadığı bazı alanlara bile kodlama yapabilirsiniz ancak arayüzü farklı. Almadan önce altından kalkabilecek kadar öğrenilmesi taraftarıyım.
Çok daha fazlası var. Çok kapsamlı bir kablodur kendisi.Vah can pro adında bir cihaza denk geldim, arıza tespit cihazıymış sanırım, ama arıza dışında kodlama yapılabiliyor mu?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Çok daha fazlası var. Çok kapsamlı bir kablodur kendisi.
proffessional işler için kullanılır. Nedir diyeceksin.
Modüllerin yazılımları değiştirilebilir ve parametrelendirilip özellikleri değiştirilebilir. Daha birçok şey yapılabiliyor.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Hocam 15.7 kablom. Araç 2016 model ancak gizli özellikleri açmıştım aynı kablo ile. Central elektrikte adaptasyonda sorun yaşıyorum. Far sensörü montajı yapıyordum. Kodlama eksik kaldı. Araç allstar.[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] kablo versiyonunuz ve araç model yılınız nedir
Benim araç 2017 model 17.8.1 versiyon ile Cent. Elect. de long coding yapamıyorum onun için 18.2 kablo aldım ama siz daha önce kodladım demişsiniz sanırım. Yazılımı kaldırıp tekrar denediniz mi. Yada başka bir bilgisayarda deneyebilirsiniz.Hocam 15.7 kablom. Araç 2016 model ancak gizli özellikleri açmıştım aynı kablo ile. Central elektrikte adaptasyonda sorun yaşıyorum. Far sensörü montajı yapıyordum. Kodlama eksik kaldı. Araç allstar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazılımı kaldırdım tekrar denedim fakat sonuç alamadım. Ben de 18.2 kablo siparişi verdim. Gelsin onunla denicem artık.Kodlama yarıda kesildi demişsiniz adaptasyonda ben onu long coding okudum. Başka bir kablo da denediniz mi.