VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Aracinn orjinal menusunde ambiyans aydinlatma secenegi yoktu o yuzden gelmemis olabilir mi. Sadece isik menusu vardii en yakin olarak

@Ysn vag can pro, vcds ile yetkinizin olmadığı bazı alanlara bile kodlama yapabilirsiniz ancak arayüzü farklı. Almadan önce altından kalkabilecek kadar öğrenilmesi taraftarıyım.

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler hayırlı pazarlar 2015 golf 7 comfortline modeli aracım var bu vagcom gizli özelliklerini ıspartada güvenilir kime açtırabilirim yardımcı olursanız sevinirim ( bu arada özellikle şerit takip özelliğini  açabilecek olursa sevinirim arabamda uzun far asistanı olduğu için açılabileceğini duydum doğrudur heralde )

[mention=1363]Ysn[/mention] vag can pro, vcds ile yetkinizin olmadığı bazı alanlara bile kodlama yapabilirsiniz ancak arayüzü farklı. Almadan önce altından kalkabilecek kadar öğrenilmesi taraftarıyım.
Daha hassas yani, sağolun hocam neler yapılabildiğini araştırayım bakalım.

Ekranda ambians renk değişim menüsü Yok başka bildiginiz kodlama varsa sevinirim

2681dbb91db28a4bad5cf3eb2877b897.jpg

Arkadaşlar böyle bi hata aldım central elektric bölümü - coding kısmı. Neden almış olabilirim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vah can pro adında bir cihaza denk geldim, arıza tespit cihazıymış sanırım, ama arıza dışında kodlama yapılabiliyor mu?

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Çok daha fazlası var. Çok kapsamlı bir kablodur kendisi.
proffessional işler için kullanılır. Nedir diyeceksin.
Modüllerin yazılımları değiştirilebilir ve parametrelendirilip özellikleri değiştirilebilir. Daha birçok şey yapılabiliyor.

Çok daha fazlası var. Çok kapsamlı bir kablodur kendisi.

proffessional işler için kullanılır. Nedir diyeceksin.

Modüllerin yazılımları değiştirilebilir ve parametrelendirilip özellikleri değiştirilebilir. Daha birçok şey yapılabiliyor.

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Anladım hocam vag com’dan kapsamlı ve derine iniyor anladığım kadarıyla, neler yapılabildiğine bakacağım bir.

Arkadaşlar 

409.1 kablo ile Audi 2012 B8  aracı 

Hangi Program ve Hangi versiyonu ile kodlama yapabilirim?

[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] kablo versiyonunuz ve araç model yılınız nedir
Hocam 15.7 kablom. Araç 2016 model ancak gizli özellikleri açmıştım aynı kablo ile. Central elektrikte adaptasyonda sorun yaşıyorum. Far sensörü montajı yapıyordum. Kodlama eksik kaldı. Araç allstar.

Hocam 15.7 kablom. Araç 2016 model ancak gizli özellikleri açmıştım aynı kablo ile. Central elektrikte adaptasyonda sorun yaşıyorum. Far sensörü montajı yapıyordum. Kodlama eksik kaldı. Araç allstar.

Benim araç 2017 model 17.8.1 versiyon ile Cent. Elect. de long coding yapamıyorum onun için 18.2 kablo aldım ama siz daha önce kodladım demişsiniz sanırım. Yazılımı kaldırıp tekrar denediniz mi. Yada başka bir bilgisayarda deneyebilirsiniz. 

Kodlama yarıda kesildi demişsiniz adaptasyonda ben onu long coding okudum. Başka bir kablo da denediniz mi. 

Kodlama yarıda kesildi demişsiniz adaptasyonda ben onu long coding okudum. Başka bir kablo da denediniz mi. 
Yazılımı kaldırdım tekrar denedim fakat sonuç alamadım. Ben de 18.2 kablo siparişi verdim. Gelsin onunla denicem artık.

Geri
Üst Alt