Sefa Gökçe
Üye
- İsim
- Sefa
2015 golf 7 1.2 tsi gizli özellikleri açtırmak için internetten kablo almamı mı yoksa yazılım atan bir yerden açtırmamı mı tavsiye edersiniz?
18.2 Eğer calışırsa bende almak isterim sizden haber bekliyorum deneyip paylaşırsanız cok sevinirimYazılımı kaldırdım tekrar denedim fakat sonuç alamadım. Ben de 18.2 kablo siparişi verdim. Gelsin onunla denicem artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kodlama yapılmadan oluyor yazmışlar hocam ondan sormuştum, haberi yok oyleyse kodlamadan araç sahibininTeybe Gti açılış kodlaması yapılmış. Saatte oradan gelmiş.
Hangi ildesin hocam2017 golf 7.5 ta bende kodlari girdim ama ambiyans aydinlatma bir turlu gelmedii kodlar mi eksik yoksa yanlis nir sey mi yapiyoruz ?
Yardimci olursaniz sevinirim
Hocam muhtemelen adaptasyonda bu kodu eklerken hata yaptiniz, örnek olarak kapı kontrol modülüne girdiğinide bir baloncuk belirir orada kapi aydınlatması +000256 yazar , bu orada gördüğünüz degere + 256 ekleyeceğiniz anlamina gelir , orada bir hata yapmışsınız. Tekrar kodlama ekranina girin orada yazan değer - giriş yaptığınız degeri hesaplayıp oraya o byte degerini girin düzelecektir, umarım anlatabilmişimdir,Abiler merhaba aranıza yeni katıldım..k.bakmayın konunun yeri burasımı bilmiyorum ama acil yardımınıza ihtiyacım var.ismim yakup aracım 2012 model golf 6 1.4 tsi modeli geçen hafta vag-com kablo satın aldım aracın .özelliklerini acmak amacıyla fakat bugun kapı altlarındaki aydınlatmaları açıyım derken kodlamayı yaptım fakat kontağı kapatıp actığımda bişey değişmedi, aksine cam acma kontrol düğmeleri sağ ve sol yer değiştirdi nedense.. yani normal sol taraftaki(sürücü tarafındaki) camı acmak istediğim zaman( tabi sürücü tarafındaki panelden işlem yaptığımda oluyor ) sağ taraftaki cam kontrol düğmesini yukarı kaldırmam gerekiyo kapatmak isterkende aşagıya indirmem gerekiyor. tam ters oldu hersey. aynı şey yolcu tarafındaki cam içinde geçerli fakat yolcu kapısındaki düğme stabil çalısıyor. bana yardımcı olabilecek bir abimiz varmı? kendim cep telefonu teknisyeni ve aynı zamanda programcısıyım ama bu işler sandığımdan daha karısıkmış.. yardımlarınızı bekliyorum.. Bir diğer sorum da golf 6 için net bi kodlama bulamadım eğer elinde olan paylaşabilirmi acaba bir mahsuru yoksa eğer?
Kodlama ekraninda cikan baloncuk ve degerlerin yazdığı ekran fotosunu atabilirsen olayı net anlaticamvalla üstadım az daha açsan daha net anlayacağım galiba zahmet olmazsa kapı altı flasörler yanmasada olur sadece cam kumandası düzelsin
Aynen oyle hocam passenger ve drive door long codingyarın sabah fotosunu atayım üstadım yardımların için teşekkür ederim 42 door bolumundeki yerden yapılıyordu değilmi ben yanlıs yapmadım