VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

İzmir’de cumartesi çalışıp bu kodlama işlemlerini yapan güvenilir bir yer var mı acaba ? 

Ayrıca bunları yaptırtmak istiyorum. Var mı olumlu / olumsuz tavsiyede bulunabilecek ?

- lane / sign assist

- kadran selamlama

- Uled lerin auto da %100 yanması

- arka sinyallerin Amerikan park yanması

- konforlu sinyal sayısını arttırma

- sert frende 4 lü flaşör çakması

edit : araç 2015 golf highline +++

Moderatör tarafında düzenlendi:
@forjust1day  üstadım fotolar burda eksik olan var ise yarın istediğin bölümü atabilirim.. bi de ben sadece 3 şey kodlamak istedim 1.si kapı altı flasörleri diğeri kumandadan katlanır ayna ve kadran selamlama ama daha 1.yi kodladım sanarken bugun tekrar auto scan yaptım ve bir sürü hata buldu.. sorun nedir acaba bu konular hakkında bilgi sahibi isen aydınlatırsan sevinirim valla :)   tekrar hatırlatayım aracım 2012 model golf 6 kasa highline 1.4 tsı 122bg dsg.

20180625_232225.jpg

20180625_232325.jpg

20180625_232611.jpg

20180625_232622.jpg

20180625_233340.jpg

20180625_233426.jpg

20180625_233451.jpg

20180625_233506.jpg

20180625_233518.jpg

20180625_233531.jpg

Hocam recode mode bölümünde 4790 olan bir deger var oraya müdahale ettiğinizi düşünüyorum orada hangi deger yazdığını hatirliyormusunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@forjust1day oraya bir değer yazmadım üstadım dün araca kodlama yapmadan önce auto scan yapmıstım orda 0004278 yazıyordu bugun yaptığımda 0004854 yazıyordu.. orayı 0004278 olarak değiştirdim fakat değişen bişey olmadı.. yani do it yaptıktan sonra çıkıs yapıp kontağı kapat ac yaptım bağlantıyı söküp ama değişen birşey olmadı..

@bkaank bunu bende denedim ama bende de renk seçenekleri gelmedi yeni kasa golf 7.5 var bende de bide bnm radyo altındaki mavi çizgiler de gitti 🙂

İzmir’de cumartesi çalışıp bu kodlama işlemlerini yapan güvenilir bir yer var mı acaba ? 
Ayrıca bunları yaptırtmak istiyorum. Var mı olumlu / olumsuz tavsiyede bulunabilecek ?
- lane / sign assist
- kadran selamlama
- Uled lerin auto da %100 yanması
- arka sinyallerin Amerikan park yanması
- konforlu sinyal sayısını arttırma
- sert frende 4 lü flaşör çakması

edit : araç 2015 golf highline +++
Hocam kadran selamlama ve konforlu sinyal sayısını arttırmada yardımcı olabilirim. İzmirdeyim. Lane ve sign asist için aracınıza kamera takılması gerekiyor. O biraz zor bi işlem. Bildiğim kadarıyla türkiyede sonradan bu işlemi yapan olmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Ömer Kahraman , teşekkür ederim ilginiz için. Lane/sign assist için Dikiz aynamın ön tarafında gerekli donanımlar var. ( Pxd kodlu farlarım / DLA opsiyonum / uzun far asistanı var aracımda )

Arkadaşlar selam, Basic bi xenonlu aracım var, gündüz farlarını led olarak değiştirdim. Park konumunda normal şekilde yanıyor fakat park + sis farını açınca gündüz farı kısılıyor. Bunu düzeltmenin bir ayarı varmıdır?

Arkadaşlar merhaba, aracım 2013 comf. Aracıma sonradan orjinal 6,5" media taktım, bununla birlikte birde USB port ekledim. F5 ten bit 19 dan kodları girdim. Ancak sadece şarj işlemi yapıyor. Bir çok şey denedim ama USB aktiv olmadı.Media ekranında usb gözükmüyor. Odis ile işlem yapabiliyorum. Nasıl bir tavsiyeniz olur, ne yapmalıyım. Teşekkürler.

Merhabalar golf 7.5 2017 model için bursa içinde gizli özellik açmama yardım edebilecek biri varmı bende 2015 kablo var ama onunla açamadık yada 2017 kablosunu paylaşabilecek biride olabilir bursadayım yardımcı olursanız sevinirim

Arka stoplarım oem led. Sis farı tek taraf yanıyor ( sol ). Çift yanması için bir kodlama mevcutmudur? @MSE

Geri
Üst Alt