VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Arkadaşlar merhaba, ürünü Türkiye (öncelikli) yada yurt dışından almış güvenilir satıcı bilgisi paylaşabilir misiniz. 

@MSE özellikle sağ stobun içine baktım solda olduğu gibi 3 adet led var içerisinde. Bir firmaya sordum kendi aracıda golf’müş. Led hazır fakat gizli özellikle açılmıyor, kablo çekmeniz lazım diyor. 

@sonmezturk Benim eski araçta bakmıştım yoktu hocam ona göre cevap verdim size, eğer sizinkinde varsa sol dan bir kablo çekin bağlayın yanar direkt. 

Neden sağda da sis olmasını istiyorsunuz ?

@MSE özellikle yansın diye bir çabam yok. Kablo falan çekmem yani. Geçenlerde a3 gördüm arkada sislerin çiftide yanıyordu, eğer vagcomla yapılabilecek birşeyse sisli havalarda faydalı olur düşüncesiyle sordum. Birde gece arkamdan gelip uzunları yakanlar için istemiştim. 

@MSE özellikle yansın diye bir çabam yok. Kablo falan çekmem yani. Geçenlerde a3 gördüm arkada sislerin çiftide yanıyordu, eğer vagcomla yapılabilecek birşeyse sisli havalarda faydalı olur düşüncesiyle sordum. Birde gece arkamdan gelip uzunları yakanlar için istemiştim. 
Hocam o arkadan uzunlarıyla ya da merceksiz farlarına xenon ya da led takıp gelenler için geri vites lambalarına bir selektör kodlaması yapalım akılları çıksın :)  

Bu kodlama işi ile ilgilenen Gaziantep civarında arkadaşımız var mı? 

Bir arkadaşımda midline plus var. Sonradan u led takılmış araca. U ledlerin şiddetini normal kodlarla kısamadım (highline u led kodları) nasıl kısarım bilgisi olan varmı? Birde amerikan parkları açtım oldu fakat sol sinyal verince dörtlü yanıyor, sağ sinyal verince sinyaller çalışmıyor. Yardımcı olabilecek kimse varmıdır? 

@MSE @Ender acil yardımınıza ihtiyacım var yoksa ceza yiyecem. Vagcomla gündüz ledlerini kodlarken sanırım hatalı birşey yaptım şu an auto konumunda ve farları manuel açtığımda sol sis farıda yanıyor. Eski haline nasıl getirebilirim?

Arkadaşlar 2017 golf highline da

Gündüz farı

Sinyal

Uzun far

Kanallarını bulamadım. Müdahale edebileceğim başka bir alan mevcutmu? 

@NeXuS bu konuya daha öncede değindi ama cvp bulunmadı sanırım. J ledler parklar açılınca kısılıyor yükseltmek istedim ama kanalını bulamadım birçok kanala deneme yanılma yaptım nafile. Araştırmalarım devam ediyor

@NeXuS bu konuya daha öncede değindi ama cvp bulunmadı sanırım. J ledler parklar açılınca kısılıyor yükseltmek istedim ama kanalını bulamadım birçok kanala deneme yanılma yaptım nafile. Araştırmalarım devam ediyor
ışık kanallarında yok. bende dolaştım ışık kanallarını. acaba dedim farklı biryermi oluştu bunlar için. 

kontrol kanalı yoksa gündüz ledi sinyal ve uzun farı neye göre çalıştırıyor acep ? yani sadece sinyal kolundan aldığı emirlemi çalışıyor ?

Geri
Üst Alt