VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Üstat ben de aynı şekilde cevaplar aldım, 

Ross-tech sayfasında da halen tam destek verdiği belirtilmemiş, filiyatta test edip kullanan varsa ben de almak için beklemekteyim,

alıntı:

Release 18.1/18.2 published 25 January 2018

Added the ability to make OBD-II PID maps.

Improved Chassis Detection for 3C VW46/VW48.

Removed Debug File size limitaions.

New version (2.42) of VCIConfig with update channel switching.

Additional info for many fault codes from UDS control modules.

New ASAM dataset (DS287).

New protocol option for HEX-NET and HEX-V2 interfaces.

Made graphing and logging available simultaneously.

New versions of NEtech's VCDSScan toolbox and LCode utilities.

More than a dozen new UDS addresses.

New and improved label files.

Release 17.8 published 30 July 2017

Preliminary support for 2018 model cars.
Kullandığım için destekler dedim hocam. 

Denedik Seat Leon da 2018 model
Uzun kodlamaya giremedik bileğiniz olsun
Belki de kablonun yazılımı 18.2 chipi 18.2 değildi bilemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese iyi akşamlar. Bilindiği gibi 2017-2018 bazı araçların uzun kodlama bölümüne girilmesine izin verilmiyor. Dolayısıyla alarm kodlaması için uzun kodlamadaki işlem yapılamıyor. Uzun kodlamadaki işlemin adaptasyondan yapılması gerekiyormuş. Bu işlem için hangi bölümü active etmek gerekli acaba bilgisi olan var mı?

D84CAE57-9908-4552-86A0-60844F5D32D8.jpeg

Arkadaslar benim bacanakta e 90 bmw bu vag kablosuyla e 90 nın hizli özelliklrrini acabilirmiyiz ilginize tşk ederim

@Zaytung e90 için ayrı kablo almanız lazım pre lci ise boşa almayın çok bir özellik açılmıyor 😊 Kablo alırsanız yardımcı olabilirim . 

Tmm ben kendilerine üzücü haberi vereyim alacak olursa nasıl bir kablo almalı ismi nedir nasıl alınır nerden bulunur

@Zaytung bmw e90 coding cable diye aratırsanız usb-obd soketli olan kablolardan alabilirsiniz k dcan inpa gibi program isimleride yazar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SATURNUS2015 slm ben 18.2.0 versiyon kablo aldım  aşagıda resimdeki gibi test dedim diger resimdeki gibi hata verdi çözemedim yardımcı olurmusunuz

IMG_20181128_211724.jpg

Screenshot_20181128-211749.jpg

Sa arkadaslar bugun birşeyle karsılaştım adam arabaya performan enkranı diye bişi getirmiş sanırım adamın arabası 2018 Higline di bunu vag ile yapabilirmiyiz acaba 

@Zaytung satın alınması gerekiyor diye biliyorum offroad menusu kodlanabiliyor

Geri
Üst Alt