VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

hayırlı geceler, Vcp kablo kullanan var mı aramızda?

ışık kanallarında yok. bende dolaştım ışık kanallarını. acaba dedim farklı biryermi oluştu bunlar için. 

kontrol kanalı yoksa gündüz ledi sinyal ve uzun farı neye göre çalıştırıyor acep ? yani sadece sinyal kolundan aldığı emirlemi çalışıyor ?
J ledi yakan bir led güç modülü var kesinlikle bir kanalı olmalı

arkadaşlar 2012 model golf 6 aracım var. Aliexspress ten kablo almak istiyorum ama satıcıya sorduğumda 16.8.3 ve 16.8.4 ün uymadığını söyledi.17 ile başlayan serilerde de uyumsuzluk olduğu söyleniyor. Hem son sürüme yakın hem de 2012 model aracıma uygun kablo hangisidir acaba? 18.2 ile başlayanlar uyar mı?

Diğer bir sorunum ise aracıma led stop taktım ama ledlerin çektiği akım düşük olduğu için arıza lambası yaktı ve kodlanması gerekiyor .Nereye baktıysam nasıl kodlanacağını bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar 2012 model golf 6 aracım var. Aliexspress ten kablo almak istiyorum ama satıcıya sorduğumda 16.8.3 ve 16.8.4 ün uymadığını söyledi.17 ile başlayan serilerde de uyumsuzluk olduğu söyleniyor. Hem son sürüme yakın hem de 2012 model aracıma uygun kablo hangisidir acaba? 18.2 ile başlayanlar uyar mı?
Diğer bir sorunum ise aracıma led stop taktım ama ledlerin çektiği akım düşük olduğu için arıza lambası yaktı ve kodlanması gerekiyor .Nereye baktıysam nasıl kodlanacağını bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Sayın hocam ilgilenirseniz 15.7 satılık kablom var satılık bölümünde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayın hocam ilgilenirseniz 15.7 satılık kablom var satılık bölümünde.

hocam 15.7 en son hangi model yılındaki araçlarda kullanılabiliyor? Bütün özelliklere erişime izin veriyor mu?

hocam 15.7 en son hangi model yılındaki araçlarda kullanılabiliyor? Bütün özelliklere erişime izin veriyor mu?

Hocam 15 yılının sonuna kadar olan araçları destekler. Hatta 16 yılının ilk çeyreğinde üretilmiş bir aracın da gizli özelliklerini açmıştım.

Hocam 15 yılının sonuna kadar olan araçları destekler. Hatta 16 yılının ilk çeyreğinde üretilmiş bir aracın da gizli özelliklerini açmıştım.

hocam baktım ilana düşünürsem dönüş yapacağım size teşekkür ederim

Kesinlikle çok yardımcı oldunuz. Emekleriniz için teşekkür ederim .

Bu gizli özellikleri açtırmayı düşünüyorum llakin gereksiz olan birkaç özellik yerine tavsiye edebileceğiniz güzel işe yarayacak özellik varmı tavsiye edebileceğiniz.

Bu gizli özellikleri açtırmayı düşünüyorum llakin gereksiz olan birkaç özellik yerine tavsiye edebileceğiniz güzel işe yarayacak özellik varmı tavsiye edebileceğiniz.
anahtar kontakta uyarı sesini kapatmak kendi aracım için en gerekli kodlama oldu

kişiye göre değişir gereklilik

arkadaşlar servisten önce benim xenonlar kontağı açınca aşağı yukarı hareket ediyodu şimdi sabit neden oldu eski haline nasıl getiririm 

Merhaba 2018 modeller için kablo piyasaya çıktı mı acaba arkadaşlar
AliExpress te 18.2 satanlara soruyorum desteklemiyor diye cevap veriyorlar

Destekler hocam 
Üstat ben de aynı şekilde cevaplar aldım, 

Ross-tech sayfasında da halen tam destek verdiği belirtilmemiş, filiyatta test edip kullanan varsa ben de almak için beklemekteyim,

alıntı:

Release 18.1/18.2 published 25 January 2018

Added the ability to make OBD-II PID maps.

Improved Chassis Detection for 3C VW46/VW48.

Removed Debug File size limitaions.

New version (2.42) of VCIConfig with update channel switching.

Additional info for many fault codes from UDS control modules.

New ASAM dataset (DS287).

New protocol option for HEX-NET and HEX-V2 interfaces.

Made graphing and logging available simultaneously.

New versions of NEtech's VCDSScan toolbox and LCode utilities.

More than a dozen new UDS addresses.

New and improved label files.

Release 17.8 published 30 July 2017

Preliminary support for 2018 model cars.

Geri
Üst Alt