J ledi yakan bir led güç modülü var kesinlikle bir kanalı olmalıışık kanallarında yok. bende dolaştım ışık kanallarını. acaba dedim farklı biryermi oluştu bunlar için.
kontrol kanalı yoksa gündüz ledi sinyal ve uzun farı neye göre çalıştırıyor acep ? yani sadece sinyal kolundan aldığı emirlemi çalışıyor ?
Sayın hocam ilgilenirseniz 15.7 satılık kablom var satılık bölümünde.arkadaşlar 2012 model golf 6 aracım var. Aliexspress ten kablo almak istiyorum ama satıcıya sorduğumda 16.8.3 ve 16.8.4 ün uymadığını söyledi.17 ile başlayan serilerde de uyumsuzluk olduğu söyleniyor. Hem son sürüme yakın hem de 2012 model aracıma uygun kablo hangisidir acaba? 18.2 ile başlayanlar uyar mı?
Diğer bir sorunum ise aracıma led stop taktım ama ledlerin çektiği akım düşük olduğu için arıza lambası yaktı ve kodlanması gerekiyor .Nereye baktıysam nasıl kodlanacağını bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
hocam 15.7 en son hangi model yılındaki araçlarda kullanılabiliyor? Bütün özelliklere erişime izin veriyor mu?Sayın hocam ilgilenirseniz 15.7 satılık kablom var satılık bölümünde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam 15.7 en son hangi model yılındaki araçlarda kullanılabiliyor? Bütün özelliklere erişime izin veriyor mu?
hocam baktım ilana düşünürsem dönüş yapacağım size teşekkür ederimHocam 15 yılının sonuna kadar olan araçları destekler. Hatta 16 yılının ilk çeyreğinde üretilmiş bir aracın da gizli özelliklerini açmıştım.
anahtar kontakta uyarı sesini kapatmak kendi aracım için en gerekli kodlama olduBu gizli özellikleri açtırmayı düşünüyorum llakin gereksiz olan birkaç özellik yerine tavsiye edebileceğiniz güzel işe yarayacak özellik varmı tavsiye edebileceğiniz.
Destekler hocamMerhaba 2018 modeller için kablo piyasaya çıktı mı acaba arkadaşlar
AliExpress te 18.2 satanlara soruyorum desteklemiyor diye cevap veriyorlar
Üstat ben de aynı şekilde cevaplar aldım,Destekler hocam