@forjust1day teşekkürler hocam zamanım olduğunda deneyeceğim, aynı sorunu yaşayanlar varsa sonuç yazarım.
Hocam bcm değiştirdiğimde kodlamalarin hepsi gitti bende , arabadan indiğimde gece selektor atmam gerekiyordu bu şekilde duzelttim , drivedoor olarak ayarladim artık kapıyı açtığımda farlar yanmaya basliyor@forjust1day teşekkürler hocam zamanım olduğunda deneyeceğim, aynı sorunu yaşayanlar varsa sonuç yazarım.
Mümkün hocam. Ama kanalı ezbere bilmiyorumArkadaşlar kolay gelsin benim aracım Skoda Kodiaq . Buradaki kodlamalar benim araç için de uyumlu oldu. Bu konuda teşekkür etmek istiyorum. Benin size sormak istediğim gündüz ledlerinin akşam dahil sürekli açık kalması kısa farlar açık yada auto konumunda bunun bir kodlaması varmı şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
bir önemi yok hocam kasmayın o kadar kendiniziönce pc den uygulama çıkışı yapıp,daha sonra pc den kabloyu çıkartıp, sonra da kontağı kapatıp en son da kabloyuu söküyoruz değil mi ?
Dün güncelledim.[mention=4288]armagannn[/mention] 18.2.1 yayınlandı mı? benimki 18.2.0, kontrol ettim güncelleme yok dedi benim program