VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@forjust1day teşekkürler hocam zamanım olduğunda deneyeceğim, aynı sorunu yaşayanlar varsa sonuç yazarım.
Hocam bcm değiştirdiğimde kodlamalarin hepsi gitti bende , arabadan indiğimde gece selektor atmam gerekiyordu bu şekilde duzelttim , drivedoor olarak ayarladim artık kapıyı açtığımda farlar yanmaya basliyor

@Kaaan95.ky Bu konuya bir göz atın isterseniz, bende ' ignition ' olarak ayarlı, kontağı kapadığım anda otomatik devreye giriyor.

arkadaşlar.

monte ederken;

bu kabloyu önce arabaya takıyoruz, sonra kontağı çalıştırıyoruz en son da pc ye takıyoruz doğru mu ?

sökerken de;

önce pc den uygulama çıkışı yapıp,daha sonra pc den kabloyu çıkartıp, sonra da kontağı kapatıp en son da kabloyuu söküyoruz değil mi ?

Arkadaşlar kolay gelsin benim aracım Skoda Kodiaq . Buradaki kodlamalar benim araç için de uyumlu oldu. Bu konuda teşekkür etmek istiyorum. Benin size sormak istediğim gündüz ledlerinin akşam dahil sürekli açık kalması kısa farlar açık yada auto konumunda bunun bir kodlaması varmı şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Mümkün hocam. Ama kanalı ezbere bilmiyorum

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

Arkadaşlar 2018 araçlarda 17.8 kablo çalışır mı acaba. Arkadaşımın passatı var onda ambiyans aydınlatma renk kartelasını ve 320 kadran gibi özelliklerini açmak istiyorum. Bilgisayarda sürümü 18.2.1 olarak güncelledim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@armagannn 18.2.1 yayınlandı mı? benimki 18.2.0, kontrol ettim güncelleme yok dedi benim program

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anahtarı kontaktan çekip araçtan indiğimiz ve kilitlemeyi unuttuğumuz hallerde araç kendini kilitlemiyor sanırım, bunu vag-com ile sağlayabilir miyiz? 

Arkadaşlar merhaba 17.1.3 kablo satın aldım çinden, aracım 2017 ben eylülde aldım ama üretim sanırım daha öncedir.Kablo dün geldi fakat araca bağladığımda desteklenmeyen araç uyarısı alıyorum long coding tarafı aktif değil.Satıcı ile görüştüm yeni yazılım kullanmamı söyledi fakat malum kablo klon peki ben yeni programı indirip kullansam kablo çalışırmı? Yada ne yapmam konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler

@bkaank hocam bendede golf 7.5 var ekran reng degiştirme kodlarını yaptım sizin verdiğiniz ama medya ekrana gelmedi bir yardimcı olurmusunuz hocam

2017 golf 7.5 ta bende kodlari girdim ama ambiyans aydinlatma bir turlu gelmedii kodlar mi eksik yoksa yanlis nir sey mi yapiyoruz ?

Yardimci olursaniz sevinirim 

Geri
Üst Alt