VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Araçta yapılabilecek şeyler de bitiyor bir yerden sonra [emoji4] Aklınıza gelen varsa söyleyin,  olur-olmaz bakalım. 
aynen oyle oluyor hep bi farklılık ararız bi anda farklı bişey cıkınca güzel oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

off road modunu golf 7.5 denedim olmadı necati hocamın dedıgı yaptım acaba eksik bişeymi var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni aldığım 17.8 Kablo için lisans istiyor ne yapmam gerekiyor?

2017 Kasım ayında sipariş vereceğim Golf mk7 için hangi vcds kabloyu almam gerekir? 17.8 çalışmıyor diye bir duyum aldım.

Bu gizli özellikler hakkında bilgi alabilcegmiz ve eksik özellikleri actıra bilicegimiz güvenilir yer önerebilicek olan varmı ??

tekrardan selamlar :) abi kadran selamlama açmaya çalışıyorum channel not availibe diyor neden diyor? ne yapmam gerek? :)

tekrardan selamlar :) abi kadran selamlama açmaya çalışıyorum channel not availibe diyor neden diyor? ne yapmam gerek? :)
Aracınız golf 6 mi ? Anladığım kadarıyla adaptasyondan açmaya çalışıyorsunuz, golf 6 ise adaptasyonda celebrity olarak aratın ordan açılıyor eger golf 7 ise instrument long conding ten açılacak 

Hayırlı akşamlar, arkadaşın 2010 model Audi A3 8P arabasına kadran selamlama yapacaktım ama Byte 1'in altında seçenekler çıkmıyor, desteklemediğinden mi yoksa başka bir sorun mu var acaba ya da farklı yere mi girmeliyim?

1.jpg

Hayırlı akşamlar, arkadaşın 2010 model Audi A3 8P arabasına kadran selamlama yapacaktım ama Byte 1'in altında seçenekler çıkmıyor, desteklemediğinden mi yoksa başka bir sorun mu var acaba ya da farklı yere mi girmeliyim?

Ekli dosyayı görüntüle 13937
adaptation da indicator celebration olarak aratın Hocam

adaptation da indicator celebration olarak aratın Hocam
Eren hocam adaptation menüsü bu şekilde geliyor ve İndicator Celebration yok seçeneklerde. Daha önce Jetta'da yapmıştım onda dediğiniz şekilde buldum lakin bunda yok.

3.jpg

2.jpg

Geri
Üst Alt