VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Terms Hocam %3 e kadar gayet olur benim araştırmalarım ve konuştuğum kişilere göre, hatta forumda da yazilmisti bu. Baya bilinen bi Michelin bayisinde de ben %4 e denk geleni taktiracakdim, fark çok az ve camurlukta yer var takilir buna dediler ama araba 1cm yukselecek dengeyi etkiler, yay bastirman yada başka yay takman lazım dediler, yay la ilgili bişi yapmak istemediğim ve lastik baya pahali oldugu  için vazgeçtim.

Bu orjinal kodlama zaten, sinyal yanarken sinyalin güvenlik açısından görünürlüğünün artması için yapılmış durumda, bu şekilde çalışması bence daha sağlıklı, ben sinyal verirken gündüz ledlerini tamamen sönecek şekilde kodladım hatta daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için, sinyal görünür olsun. Yada sinyalle birlikte sinyal verecek şekilde de kodlanabilir mesela :D
Sinyal değil hocam sis 

@Redgti Hmm pardon, sisler normalde yanar şekilde mi ayarlı ki ?

Her neyse hepsi kodlanabilir, ama sinyal verirken bence en sağlıklısı far dışındaki unsurların kapanması ki sinyal görünsün rahatlıkla.

@CemK teşekkürler kablo geldiği zaman paylaşırım  (y)

Arkadaşlar Diyarbakır’da olup kablosu olmayan arkadaşlara yardımcı olabilirim kendi kablomla ama maalesef bilgisayarım tamirde bilgisayarıyla beraber gelecek hocalarıma yardımcı olurum
)
Bende siverekte yim çok memnun oldum aklımızda bulunsun geliriz bir gün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostlar bir sorum var 21.3 kabloda "You should update your usb drivers" şeklinde bir hata alıyoruz. current usb driverla latest usb driver farklı gibi bir şey söylüyor. bu sebeple test ekranını save edip çıkamıyoruz. İnterface'i görüyor onda bir sıkıntı yok. neden olabilir benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

bc10751c-bf9c-4575-af78-14093ffc2144.jpg

dc9aeea8-4792-42f1-9a75-37e882f5c7bb.jpg

Dostlar bir sorum var 21.3 kabloda "You should update your usb drivers" şeklinde bir hata alıyoruz. current usb driverla latest usb driver farklı gibi bir şey söylüyor. bu sebeple test ekranını save edip çıkamıyoruz. İnterface'i görüyor onda bir sıkıntı yok. neden olabilir benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 46740

Ekli dosyayı görüntüle 46741
Hocam programı tamamen kaldırıp tekrar kurun, (araca bağlamadan) mümkünse de programı kurarken kablo usb ye takılı olsun. Loader.exe'yide programın kurulu olduğu dizine kopyalayın ve loader.exe yi masaüstüne kısayol olarak alın.

Bu bir teşekkür gönderisidir.

@zulalyol çok kıymetli saygıdeğer bir abimiz allah razı olsun güzel insan uzaktan bağlanıp gerekli kodlamaları yaptın bana 1 saate yakın zamanını ayırdın. Çok teşekkürler gerçekten  :)

@CemK  bende kodlama olaylarına bi bakmak istiyorum :D zulal hocam sağolsun ayarladı gerekli kodlamayı gündüz farları için 70 yada 80 e ayarlı ışık şiddeti gündüzlerin. gayet güzel yanıyo kısaları açınca da yanmaya devam ediyor

led plaka arıza ışığı söndürürerek başlamak istiyorum direnç bağlamıştım sökücem direnci

Nasıl bir yol izlememiz lazım bunun için

Geri
Üst Alt