@Terms Hocam, bende lastik değişirken 225/45R17 yerine 225/50R17 baktım ama toleransların az bişi dışında olmasına rağmen fiyatı yüksek olmasa takacaktım, tek negatif yan 1cm araba yükseliyordu, pahalı diye vazgeçtim.@vsoner Ben de merak ettim.
Aslında benim araç 225/45 R17 lastikli Lastik yenilerken 215/50 R17 alayım Km de düzelir dedim ama hem forumdan @forzaGillesAli hocam arabanın dengesi bozulur hem de lastikçi tanıdık olunca arabanın dengesi biraz bozulur dediler yine 225 almak durumunda kaldım.
Hex V2 mi Aldınız Yoksa Normal Hex'lerden mi?@Recep Gül mesajınızı şimdi gördüm hocam teşekkürler
@zulalyol hocamdan kablo alıcam uzaktan bağlantı ile kodlama yapıcak teşekkrüler şimdiden
Bu orjinal kodlama zaten, sinyal yanarken sinyalin güvenlik açısından görünürlüğünün artması için yapılmış durumda, bu şekilde çalışması bence daha sağlıklı, ben sinyal verirken gündüz ledlerini tamamen sönecek şekilde kodladım hatta daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için, sinyal görünür olsun. Yada sinyalle birlikte sinyal verecek şekilde de kodlanabilir meselaAyrıca gündüz ledleri açıkken sisleri açınca gündüz ledlerinin şiddeti azalıyor nedendir acaba
Evet@Terms Hocam, bende lastik değişirken 225/45R17 yerine 225/50R17 baktım ama toleransların az bişi dışında olmasına rağmen fiyatı yüksek olmasa takacaktım, tek negatif yan 1cm araba yükseliyordu, pahalı diye vazgeçtim.
Ama senin dediğin 215/50R17 aslında toleranslar içerisinde, rahatlıkla takılır ancak pahalı olur sanırım. Yanak 7mm fazlalaşıyo konfor'da artırır aslında. Tavsiye edilen çapın %3 üzeri değişim olmamasıdır, sizin ölçüde %2 oynuyormuş çap.
Ekli dosyayı görüntüle 46499