VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@CemK pardon hocam haklısınız :)  

2015 model Golf 7 Comfortline aracım orjinal geri gorus kamerasina sahip unitede geri gorusu destekleyen bi tik buyuk ekran mute li olan 

@CemK tamamdir hocam 👍🏻 Teşekkür ederim 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar,

Polo 6c (2016 model) araca, selektör ve sinyal yapıldığında gündüz farlarının yanmasını istiyorum, kodlamasında yardımcı olabilecek arkadaşlar vcds kodlarını paylaşırsa sevinirim. 

Not: araçta sisler aktif değildir.

@Ahmet Oğul jettatürkiye forumunda vardır oraya baktınızmı ayrıca forumun vagcom kodlama kısmındaki kodlamalarada bakabilirsinizçoğu kodlama aynıdır.

baktım jettatürkiyeye bulamadım burdaki kodlama kısmında da malesef bulamadım  baya gerilere gitiim ama bulamadım

arkadaşlar ben birsey sormak istiyorum. Bu kodlamalar bölümünde klima auto bölümünü aktif ederken mesele bende bit 6 işaret kutucuğu çıkmıyor. ne yapmam lazım acaba

@agacmalzeme 

merhabalar hocam 09 central elektrik bölümünde adaptasyon 10 kısmında kanalların hepsi açılmıyor security access kodu ile açılıyor bu verdiğiniz kod o kod mu acaba?

@kandoroma Foruma kayıt olur olmaz yapılan yardım  taleplerine, yeni üye tanışma bölümünde kendini tanıtana kadar yardımcı olunmuyor malesef.

Önce kendinizi tanıtmalısınız.

ayrıca konu açmak istemedim biraz araştırdım aynı konu da açılmamış. golf 7.5 lardaki ekranda video oynatılamıyor mu? carplayda belirli programlar görünüyor youtube music gibi lakin video olarak ekrana yansımıyor sadece liiste yaptıysanız onun müziğini çalıyor.kodlama mı yapmak gerekiyor yoksa kodlamayla da olacak iş değil mi?

benim aracimda 08 autohavc bolumunde security access teki kodu bulamıyorum her yerde 20103 yaziyor ama dogru degil yardimci olabilecek varmidir 🤗

Geri
Üst Alt