VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@aydancan 

Merhaba hocam. Bu bahsettiğiniz retrofit olayları, araclarımıza mevcut altyapıları uygun ise yapılabilmekte. Size tavsiyem kaliteli iş yapan ve arkasında duran kişilerle bu işi çözüme kavuşturmanız. İnternette birçok yapacak olana rastlasanızda çoğundan çekinmek gerekli. Bursa da hayli fazla üyelerimiz var dilerseniz forum içerisinde bursa başlığı altından onlarında fikrini alabilirsiniz.

merhabalar, forumdaki kablo versiyon yükseltme konusunda ilgili işlemleri yaparak 17.8 olan kablomu 19.6 yaptım. VCDS 20.4 programını da kurdum ama aracımda hala bu sürüm desteklenmiyor uyarısı alıyorum. Aracım Skoda Scala 2020 model. Yeni araçlar için kablo versiyonu kaç olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim.

@Scalebor aracınız 2020 model ise 19.6 versiyon desteklemez. 20.4 versiyona yükseltmeniz gerekli. Kablodaki sayılar (19.6) 2019 yılında 6. Aya kadar üretilen arabaları kodlayabilir.

@major24 hahah güzel yiyicilerdenmiş. Lane asist veya herhangi bir donanımın "demo" özelliği yok hocam 

@agacmalzeme bilgi için teşekkürler. Kablomu nasıl 20.4 yapabilirim? Forumdaki konuda 19.6 yapmak anlatılmış ve 19.6 nın atmel yazılımı var.

@CemK hocam bi ara kablo yükseltme yapıyordu, hala yapıyor mu bilmiyorum fakat pm den bi mesaj atın isterseniz

20.4’te bağlanmıyor scala’ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamün Aleyküm değerli hocalarım elinde satılık kablosu olan iletişime geçebilir mi lütfen?

Aracım 2015 model Ağustos çıkışlı, yeni güncelleme ile 5.8 ekranlı gelen seriden. Lane asist açılması için gerekli donanıma sahip.  Lane - sign asisti açabilmek için kablo almak istiyorum. Hangi kabloyu almalıyım ? Link de paylaşılabilirse alınabilecek yer ile ilgili, çok iyi olur.

Merhaba,

Passat B8 araç için kapı kilidi açılma esnasında korna uyarısını kaldırma için cihazı ile Adana da yardımcı olacak arkadaş var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Hsahin Hocam ayarlar kısmında "Sesli onay" kısmı var mı?  Varsa eğer onun tik'ini kaldırırsanız o özellik kapanmış olur, yada siz komple kapatmak mı istiyorsunuz? 

@Hsahin Hocam ayarlar kısmında "Sesli onay" kısmı var mı?  Varsa eğer onun tik'ini kaldırırsanız o özellik kapanmış olur, yada siz komple kapatmak mı istiyorsunuz? 
Evet, ayarlar kısmında açıp/ kapama var.👍

fakat tamamen giriş/çıkış olarak kapatıp açıyor.

Açılışı iptal edip, kapanışı çift basınca ses çıkarma ayarı var mış. Onu yaptırmak daha mantıklı geliyor.

araçı kapattım mı diye uzaktan şüpheye düşünce işe yarar.👍

bu şekilde bizi apartmandan kovacaklar🤣🤣

Geri
Üst Alt