VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Biz vagcom kablosu aldığımiz zaman nelere dikkat etmeliyiz acaba her kablo kodlama yaparmi birde tek sasemi bu cihazlar 🤗

Selamünaleyküm arkadaşlar vcd 6 kullanan varmi nasil kodlama oluyor bunda vcds yi biliyorum lakin vcd v5 5.1 bunu çözemedim yardim eden arkadas olursa seviniri

Selam arkadaşlar, 

Vcds 18.2.0 için araçta herhangi bi ayar değişikliği yaparken bizden istenen security access keys bilen var mı?

@agacmalzemeMerhaba arkadaşlar Bnde forumda yeniyim kabloyu kurulu PC’ye yaptık çok şükür forumda bulamadım bu kodların olduğu bir world yada PDF dosyası var mı acaba direk bilgisayara indirip ordan bakıp kodlama yapsak yardımcı olabilecek var mı acaba

@nihat34 kodlar burda

PDF yada word halinde yok buradan bakarak yapabilirsiniz. Yada tek tek kopyalayıp metin dosyası haline getirebilirsiniz. Böyle bişey yaparsanız forumada koyarız başkalarıda faydalanır 🙂

Arkadaşlar merhaba aracımda sonradan takılma 7.5 led stop var ve sinyal şiddedi çok fazla ben bunu kısmak istiyorum bunun için hangi kodları kullanmamız gerek?

diğer sorum ise;

yine aracımda sonradan takılan U led far ve ben bunun U led şiddetini kısmak istiyorum bunun için hangi kodları uygulamamız gerek yardımcı olursanız sevinirim

@agacmalzeme olur abi world dosyası oluşturacam elimden geldiğince fakat şuan zamanım yok otomatik far sensörü taktım forumdan yararlanarak fakat sadece yağmur sensörü çalışıyor  onu çözmem lazım yardım bekliyorum  :'(

[mention=4202]agacmalzeme[/mention] olur abi world dosyası oluşturacam elimden geldiğince fakat şuan zamanım yok otomatik far sensörü taktım forumdan yararlanarak fakat sadece yağmur sensörü çalışıyor  onu çözmem lazım yardım bekliyorum 
Teamviewer verin bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@nihat34 kodlar burda

PDF yada word halinde yok buradan bakarak yapabilirsiniz. Yada tek tek kopyalayıp metin dosyası haline getirebilirsiniz. Böyle bişey yaparsanız forumada koyarız başkalarıda faydalanır 🙂
hocam dün word dosyası yapmaya çalıştım ama o iş zor biraz çünkü bazı kodlarda sonradan düzeltilmeler ve yorumlar var en iyisi burdab bakıp kodlama yapmak :D

merhaba offroad menusu icin aracimda konudaki yazilan ilgili bolumleri maalesef bulamıyorum bilgisi olan varmi acaba sevinirim 🤗 

Geri
Üst Alt