VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Recep Gül çok teşekkür ederim yardımlaşma yı denicem simdi hayirli geceler diliyorum bi yere sordum 150 tl dedi dogrumudur degilmidir sormak istedim sadece 
@trapper hocam merhaba, bende bu hafta ilk kodlamamı yaptım. Hiç öyle tahmin ettiğiniz kadar zor değil. Kodlamada adımları dikkatli yaptıkça sorun yok. Aracınız golf ise burdaki bütün kodlamalar aynı.

150 tl çok para. Kablo alın forumda satan arkadaşlar var. Ben bu yolla aldım.

Bu hafta Tiguan aracımın istediğim özelliklerini aktif ettim.

[mention=6677]Recep Gül[/mention] şu an selimpasa de yazliktayim dostum 
Hocam Garden da yemek ismarlarsaniz yardimci olabilirim

Kodlama yapmayi bilmiyorum kablo temini için yardımcı olurum

@erkanz selamunaleykum öncelikle yeni katıldım buraya bu gizli ozellik olaylarını da yeni çözdüm söyleniyordu fakat inanmıyordum doğruymuş bende 2016 golf7 highline var 29000 de garaj arabası sıfır aldım size 2 sorum olacak 1.si bu işlemlerin araca bi zararı varmıdır 2.si ise en uygun fiyata nerde yatırabilirim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim 
Kendi sıfır aracıma yaptım herşeyi yedekledim bir sıkıntı olcağanı sanmıyorum olursada yedekler mevcut eski haline çevirebilirim ataşehirde oturuyorum yardımcı olabilirim ücretsiz bir şekilde yardımcı olurum gizli özellik konusunda

@altinoluksd dostum öncelikle çok teşekkür ediyorum ayın 6sinda düğün için karşıya gelicem bi arkadaş sağolsun aynı şekilde yardımcı olacak ama yüce gönlüne sağlık diğer arkadaşta bi sıkıntı olursa eğer sende müsait olursan gelirim tekrardan çok teşekkür ediyorum 

Çok özür diliyorum aranızda yeniyim. Birçok yer araştırdım ama jettalar için bu şekilde kodlama anlatımı göremedim. 2012 jettam var comfortline paket özelliklerini açmak istiyorum. Donanımsal olarak pc ve vcds programına sahibim yardımcı olabilecek var mı ? Golf kodlamaları jettaya uymuyormuş sanırım. Kodlara ihtiyacım var. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

@trapper hocam merhaba, bende bu hafta ilk kodlamamı yaptım. Hiç öyle tahmin ettiğiniz kadar zor değil. Kodlamada adımları dikkatli yaptıkça sorun yok. Aracınız golf ise burdaki bütün kodlamalar aynı.

150 tl çok para. Kablo alın forumda satan arkadaşlar var. Ben bu yolla aldım.

Bu hafta Tiguan aracımın istediğim özelliklerini aktif ettim.
Kablo satın alın demişsiniz ama ücretleri yüksek diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum ? 5 senedir kablo fiyatı yüksek diye alamadım , açtıracak güvenli bir yer olmadığı için Muğla’da açtıramamıştım. Şimdi açıyorum diyen biri var Muğla’da ama tanımıyorum kişiyi ve 200₺ istiyor. Parasında değilim , aracımı sorunsuz teslim etsin yeter :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: EKU
@major24 hocam merhaba, kablo fiyatları 250-300 tl mertebelerinde. Ben forumdan @yusuf hocamdan tedarik ettim. Elinde var mıdır sorabilirsiniz. Şu anda kodlama için 200 tl yüksek bir rakam. Kablo yanınıza kar olarak kalmış olur..

İlk kullanımda yedek alıp, ayrıca kodlama esnasında ekran kaydı yaparsanız geriye dönük herhangi bir hatanında önüne geçmiş olursunuz.

Vagcom kodlamaları gerçekten aracı keyifli hale getiriyor.

Beni birilerine yönlendirdiler aydında .. adam Ankara ‘ya yaptırıyormuş. 100₺ ye gizli özellikleri açacaktı.  Lane sign asisti de istiyorum deyince fiyatı direk 750₺ yaptı.  Başka yerde açtırırsan DEMO açabilirler dikkat et felan dedi.. 

Lane - Sign asist te böyle bir durum var mı ? Yoksa beni mi yiyordu ayak üstü ? 

Merhaba,forumda yeniyim.muhtemelen paylaşılmıştır,kusura bakmayın.İZMİR de kodlama işini iyi yapabilen biri varmıdır? Destek olabilecek biri varsa sevinirim.Teşekkürler.

@Ceyhun13  izmirde yok sanırım , bir ara bende sormuştum. Ender elektronik in İzmir ile bağlantısı varmış. İsterseniz onları arayın. 

Herkese merhaba. Aranızda yeniyim. Orjinal vcds programım var. Vw Passat B8 2018 Model aracım var. Double ekranımda Developer mod'u aktif edip yeşil meniye girmem gerekiyor. Vcds üzerinden nasıl aktif edebilirim ? Araştırdım epeyce forumda bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar,

Bursa'dan yazıyorum.

Bilmediğim için soruyorum.

Tiguan aracımda "Tabela Tanıma" , "Traffic Jam Assist" ve "Sezgisel Hız Sabitleyici" kodlama ile açtırmak istiyorum.

Araçta gerekli donanımlar mevcut.

Bunları Bursa'da açtırabileceğim yer var mıdır.

Bir de bunlar açılır iken diğer fonksiyonlarda bozulma olabilir mi.(sesli komut vs. gibi)

Geri
Üst Alt