VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

2012 makyajlı 6.Ay sonrası üretim ibiza aracımda kadran selamlama olmuyor sebebi nedir ekleyebilirmiyim kablom 19.6

20200531_160155.jpg

Adaptation kısmındanda yapılabiliyormuş galiba orda kanal seçince error veriyor kanal kullanılamıyor diye 

@ilhanemin 

[17-Instruments]

[Adaptasyon-10]

Listenin sonunda makul bir şekilde "Indicator_celebration" seçeneğini seçin

"Yeni Değer" i AÇIK olarak değiştirin

eğer hata veriyorsa bcm niz desteklemiyordur.

Staging diye bir kısım var 17 adaptasyonda ordanda yapılıyor olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet bunlar görünüyor ama error bisey channel yaziyo işlem yapamıyorum 

Peki destekleyen bir ibizadan değerleri kendim eklesem olur mu veya burda bakıp bana atabilecek varmıdır 😄

Kapılar kilitlendiğinde kısa korna çalması için bugün aracı kodladım.  Fakat bu kodlamadan sonra 2 özellik kayboldu: Birincisi artık aynalar katlanmıyor, ikincisi de camlar ve cam tavan uzaktan açılmıyor. İşin garip yani ilk yaptığım kodlamayı geri aldım ama hala bu 2 özellik çalışmayor. Anlam veremedim!

Kapılar kilitlendiğinde kısa korna çalması için bugün aracı kodladım.  Fakat bu kodlamadan sonra 2 özellik kayboldu: Birincisi artık aynalar katlanmıyor, ikincisi de camlar ve cam tavan uzaktan açılmıyor. İşin garip yani ilk yaptığım kodlamayı geri aldım ama hala bu 2 özellik çalışmayor. Anlam veremedim!
camların ve cam tavanın otomatik  kapanması durumunu media ayarlar kısmından kontrol edin. Ayrıca konforlu açma kapama nın çalıştığından da emin olun. Camları tamamaen kapatım açık halde tuşa basık halde ( 3-5 Saniye kadar bekleyin) yenileyebilirsiniz.

Hocam hangi kodlamalar muayenede sorun çıkarıyor hangileri çıkarmıyor söyleyebilir misiniz takrar? Daha önce söylendi mi göremedim yorumlarda

Hocam hangi kodlamalar muayenede sorun çıkarıyor hangileri çıkarmıyor söyleyebilir misiniz takrar? Daha önce söylendi mi göremedim yorumlarda
Vagcom konularında mevcut bakabilirsiniz. Genellikle Fren ve sinyal lambaları üzerinde yapılan değişimler muayenede ağır kusur sayılanlar.

Geri
Üst Alt