Hocam eline sağlık cakardan kurtuldum sayende sagolun. Gerci far anahtar kombinasyonu değişti sanki park konumda gündüz farlari yanardi önceden simdi yanmıyor ama simdilik sorun degil tekrar tesekkur ediyorum ilginize [emoji120][mention=219]farbar[/mention] Ne demek, umarım olur [emoji4]
Sagolun hocam CemK arkadasimizin yardimi ile muayeneden gectik bugün sagolsun.Daha önce de bu konularda fikrimi belirtmiştim.
Muayeneden geçmeyecek kodlamalrı yapmamak lazım. Yapıldıysa da Yapuılan işlmlerin yedeğini mutlaka almak lazım.
Umarım sorununuz çözüme kavuşturursunuz.
[mention=13394]CemK[/mention] Hocam yardımcı olmak için cevaplar yazmış kendisine de ayrıca teşekkür etmek isterim forumumuz adına.
Herkese Keyifli Forumlar dilerim.
Bixenon orj hocam gündüz farları led ile değişti ve kodlandi yani ampulleri[mention=219]farbar[/mention] Farlar nedir Halojen/U-Led orjinal replika? Ona göre gündüz farlari yanacak kodlama bakalim.
CemK hocam sizin gönderdiğiniz örnekte g.farlari tamamen yanmaz olmuştu. muyeneyi geçtim haliyle.[mention=219]farbar[/mention] Auto'da yaniyor Park'a alinca yanmiyormu gunduz farlari yoksa biraz daha sönük mü yaniyor. Akşam yada Parklar yaninca sönük yanacak şekilde ayarlanmis gibiydi oyle biraktim. Yoksa hic mi yanmiyor? Duzeltelim ona hore hocam [emoji4]
Deneyecegim hocam sagolun[mention=219]farbar[/mention] Şu anda eski halindeyse şöyle yaparsan olması lazım hocam.
/monthly_2020_05/image.thumb.png.c792f8c62348ed6a2e8a3cd336726e6c.png
Hocam düzeldi elinize sağlık çok teşekkür ederim...Deneyecegim hocam sagolun
SM-G988B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi