VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

[mention=219]farbar[/mention] Ne demek, umarım olur [emoji4]
Hocam eline sağlık cakardan kurtuldum sayende sagolun. Gerci far anahtar kombinasyonu değişti sanki park konumda gündüz farlari yanardi önceden simdi yanmıyor ama simdilik sorun degil tekrar tesekkur ediyorum ilginize [emoji120]

SM-G988B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@farbar Auto'da yaniyor Park'a alinca yanmiyormu gunduz farlari yoksa biraz daha sönük mü yaniyor. Akşam yada Parklar yaninca sönük yanacak şekilde ayarlanmis gibiydi oyle biraktim. Yoksa hic mi yanmiyor? Duzeltelim ona hore hocam :)

Daha önce de bu konularda fikrimi belirtmiştim.

Muayeneden geçmeyecek kodlamalrı yapmamak lazım. Yapıldıysa da Yapuılan işlmlerin yedeğini mutlaka almak lazım.

Umarım sorununuz çözüme kavuşturursunuz.

@CemK Hocam yardımcı olmak için cevaplar yazmış kendisine de ayrıca teşekkür etmek isterim forumumuz adına.

Herkese Keyifli Forumlar dilerim.

Daha önce de bu konularda fikrimi belirtmiştim.
Muayeneden geçmeyecek kodlamalrı yapmamak lazım. Yapıldıysa da Yapuılan işlmlerin yedeğini mutlaka almak lazım.
Umarım sorununuz çözüme kavuşturursunuz.
[mention=13394]CemK[/mention] Hocam yardımcı olmak için cevaplar yazmış kendisine de ayrıca teşekkür etmek isterim forumumuz adına.
Herkese Keyifli Forumlar dilerim.
Sagolun hocam CemK arkadasimizin yardimi ile muayeneden gectik bugün sagolsun.
Yalnız gündüz farlarim hic yanmaz oldu. Biyerde bisey var bakicam artik eski kodlamlara bakip tekrar bi kontrol edicem. Gunduz fari ile ilgili birkac kodlama vardi hepsinide yapmistim
Saniyorum bir karisiklik oldu.
Cozemezsem yine yardimlariniza ihtiyacım olacak.

@farbar Farlar nedir Halojen/U-Led orjinal replika? Ona göre gündüz farlari yanacak kodlama bakalim.

[mention=219]farbar[/mention] Farlar nedir Halojen/U-Led orjinal replika? Ona göre gündüz farlari yanacak kodlama bakalim.
Bixenon orj hocam gündüz farları led ile değişti ve kodlandi yani ampulleri

[mention=219]farbar[/mention] Auto'da yaniyor Park'a alinca yanmiyormu gunduz farlari yoksa biraz daha sönük mü yaniyor. Akşam yada Parklar yaninca sönük yanacak şekilde ayarlanmis gibiydi oyle biraktim. Yoksa hic mi yanmiyor? Duzeltelim ona hore hocam [emoji4]
CemK hocam sizin gönderdiğiniz örnekte g.farlari tamamen yanmaz olmuştu. muyeneyi geçtim haliyle.
Ve tekrar eskiye döndüm.
Şu anda 0 konumda sorun yok yanmıyor
Autoda ve parkta gündüz sinyal çakarlı yanıyor
Gece haliyle farlar yandigi için çakarlı yanmıyor. Son durum bu hocam.
İstediğim auto ve parkta gündüz farları yansin ama sinyal verince çakar yapmasın.
Olmazsa 2 sene böyle kullanır muayeneye giderken ampulleri söker giderim.

@farbar @Ender Ender Hocam'la aynı fikirdeyim, çakarlı bence yapılmamalı. Tabiirimi mazur görün ama kalitesiz ve apachi duruyor bence :D

İstediğin hal en güzeli ve olması gereken bence, gece ve gündüz Gündüz farları aynı şiddetdemi olsun? Sendekinde gece daha kısık yanıyo şekilde ayarlanmıştı. Aslında yolladığım tam istediğin gibi çalışmalı ama tekrar bakıp yollayayım sana, bende de aynı çalışıyor.

[mention=219]farbar[/mention] Şu anda eski halindeyse şöyle yaparsan olması lazım hocam.
/monthly_2020_05/image.thumb.png.c792f8c62348ed6a2e8a3cd336726e6c.png

Deneyecegim hocam sagolun

Hadi Gözün aydın Hocam. Düzelmesine sevindim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese kolay gelsin.. Far anahtarı 0 konumunda iken led stoplarin yanmamasını nasıl sağlarız? Ve amerikan park olarak geçen yani ön sinyal lambalarını istediğimizde kapatabiliyor muyuz gündüz ledleri yanacak sadece sinyal lambalari kapanacak 

@HsyN3455 ledleri kisa fara bagla ya da gunduz fari ac kapa menusu geliyor medya ekranina ordan kapat ac. Sinyalleride ambiyansa baglarsan hem istedigin siddeti ayarlarsin hemde istersen direk kapatirsin

Geri
Üst Alt