merhabaMerhabalar hocalarım Gaziantep’te kodlama yapabilecek veya yaptırdığınız bir yer var mıdır?
Vag grubu tüm araçlar için geçerlidir, fakat golf dışı araçlarda kodlama kanalları farkı isimlendirilmiş olabilir, veya kanallar farklı yerlerde olabilir.bu kodlamalar sadece golf için mi geçerli yoksa bunları diğer vw grubundaki (SEAT) araçlardada kullanıla bilirmi.
Çin klonu kablolarda Hex-V2 yazmasına rağmen elektronik kısmı eskilerle aynı. Katekulli var yani hocam.http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Atlas/Teramont_(CA)#.5B4B.5D_-_Multifunc._Module sayfasında 4B modülü için aşağıdaki bilgiye ulaştım:
Hex-V2 arayüzlü kablolar ile bu modüle erişim sağlanabileceğini yazıyor. Elimdeki kablo da Hex-v2 olmasına rağmen neden hata alıyorum anlamadım. Araçla ilgili bir durum sanırım.
kimse yardımcı olmiyacakmı ?Elimde caddy 2015 var yeni kasa bunun rline logo ve amerikan park corvette sinyal Bide dwa onayi geldi ama korna sesi cikmiyor neden
nasil acarim coğu seyi actim mesela coming home viraj aydinlatma vs kadran selami diger kalanlari soyley bilecek varmı tesekkurler
Ekli dosyayı görüntüle 30700
Ender hocam adam çoktan yazdığını unutmuştur bile..... 2 iletisi var zaten.@ugur010
Aynı soruları tekrarlamaya özen gösterelim. Forum kuralları gereği biraz daha dikkatli olalım. Konunuza veya sorunuza dair bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir lakin sürekli aynı tekrarı yapmak yardımcı olmak isteyen üyelerimizin de hoşuna gitmeyecektir.
Uyarı aldınız lütfen daha dikkatli olalım Keyifli Forumlar diliyorum.