VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

merhaba arkadaşımda 2011 a3 8P (hatchback) tekkapı var amerikan parkları açmak istedik fakat byte 7 de dec kısmı gözükmüyor.Bu arada aracın ön farlar xenonlu olanlardan

WhatsApp Image 2020-03-02 at 21.32.16.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar hocalarım Gaziantep’te kodlama yapabilecek veya yaptırdığınız bir yer var mıdır?

Acaba kayan sinyalli stoplar için sinyalin ışık şiddetini ayarlayabiliyor muyuz? Kanallara biraz baktım göremedim?

bu kodlamalar sadece golf için mi geçerli yoksa bunları diğer vw grubundaki (SEAT) araçlardada kullanıla bilirmi.

bu kodlamalar sadece golf için mi geçerli yoksa bunları diğer vw grubundaki (SEAT) araçlardada kullanıla bilirmi.
Vag grubu tüm araçlar için geçerlidir, fakat golf dışı araçlarda kodlama kanalları farkı isimlendirilmiş olabilir, veya kanallar farklı yerlerde olabilir. 

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Atlas/Teramont_(CA)#.5B4B.5D_-_Multifunc._Module sayfasında 4B modülü için aşağıdaki bilgiye ulaştım: 

Hex-V2 arayüzlü kablolar ile bu modüle erişim sağlanabileceğini yazıyor. Elimdeki kablo da Hex-v2 olmasına rağmen neden hata alıyorum anlamadım. Araçla ilgili bir durum sanırım.
Çin klonu kablolarda Hex-V2 yazmasına rağmen elektronik kısmı eskilerle aynı. Katekulli var yani hocam.

Elimde  caddy 2015 var yeni kasa bunun rline logo ve amerikan park  corvette sinyal Bide dwa onayi geldi ama korna sesi cikmiyor neden 

nasil acarim coğu seyi actim mesela coming home viraj aydinlatma vs kadran selami diger kalanlari soyley bilecek varmı tesekkurler 

7AF993A6-F46F-4F9D-BB92-50F62BD04350.jpeg

@ugur010 

Aynı soruları tekrarlamaya özen gösterelim. Forum kuralları gereği biraz daha dikkatli olalım. Konunuza veya sorunuza dair bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir lakin sürekli aynı tekrarı yapmak yardımcı olmak isteyen üyelerimizin de hoşuna gitmeyecektir.

Uyarı aldınız lütfen daha dikkatli olalım Keyifli Forumlar diliyorum.

ibiza 6j makyajlı aracımda amerikan park aktid edebilirmiyim selektörle sislerin yanması aynı mı yukarıdaki kodlarla 

@ugur010 

Aynı soruları tekrarlamaya özen gösterelim. Forum kuralları gereği biraz daha dikkatli olalım. Konunuza veya sorunuza dair bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir lakin sürekli aynı tekrarı yapmak yardımcı olmak isteyen üyelerimizin de hoşuna gitmeyecektir.

Uyarı aldınız lütfen daha dikkatli olalım Keyifli Forumlar diliyorum.
Ender hocam adam çoktan yazdığını unutmuştur bile..... 2 iletisi var zaten. 

Geri
Üst Alt