Kebapmaster
Üye
- İsim
- Çağrı
Merhabalar normal halojen stoplarda geri vites ledinin kodlamasını bilen var mı acaba?
ön sislerin LED'lendikten sonra arıza göstermemesi için yapılan kodlamaya göre;Merhabalar normal halojen stoplarda geri vites ledinin kodlamasını bilen var mı acaba?
bağlantınızı kontrol etmenizi söylüyorKodlama sırasında
“Communication error” hata çıkıyor sebebi ne olabilir ?
Bendeki kablo sürümü nedir bilmiyorum yarın kontrol edeyim size haber ederim. Eğer yazmazsam siz yine hatırlatın
ön sislerin LED'lendikten sonra arıza göstermemesi için yapılan kodlamaya göre;
Lasttyp sekmesi lamba tipini değiştiriyor yani
ön grupta Default Value: 10 - allgemeine Scheinwerfer (bu kırmızı değer halojen, standart değer oluyor)
New Value: 6 - LED Lichtmodul ( yeni değer LED seçilince arıza göstermemesi için )
önemli olan önce kodlama yapıp sonra LED takmak, yoksa yine hata gösterebiliyor..
1- 09 Cent. Elect.
2- Security Access -16 > key 31347
3- Adaptation - 10
dan sonra
23. kanalın sol stop, 24. kanalında sağ stop..
ben ön sisleri kodlama ile hallettim..
yukarıdaki denenmemiştir, sadece mantıken; ön sislerin LED takıldıktan sonraki mantığını arka stoplara uyarladım..
bilgili arkadaşlarımız düzeltme ekleme yapabilir..
Hatanın Türkçesi;19.6.1 kablom var ama bugün A3 2017 model aracıma bağladığımda bu uyarıyı verdi. Sizce problem oluşturur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 27621
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Atlas/Teramont_(CA)#.5B4B.5D_-_Multifunc._Module sayfasında 4B modülü için aşağıdaki bilgiye ulaştım:Hatanın Türkçesi;
"Bu araç geçerli kanalı tam olarak desteklemiyor"
Diyor, büyük ihtimalle vag kablosu ile alakalı bir durum. Bende o hatayı vermiyor ama o kanala bende giremiyorum.
Hex-V2 arayüzlü kablolar ile bu modüle erişim sağlanabileceğini yazıyor. Elimdeki kablo da Hex-v2 olmasına rağmen neden hata alıyorum anlamadım. Araçla ilgili bir durum sanırım.Special note: Access to this module requires a current generation interface, such as HEX-NET or HEX-V2. Due to technology changes, legacy interfaces such as HEX+CAN and MicroCAN are not supported and will not work.