Kullanmayi bilsem yardımcı olmak isterdim[mention=11839]HONEY[/mention] Aynı şeyi söyleyecektim [emoji4] Bahçelievler, küçükçekmece civarında gizli özellikleri açtırmak istiyorum ama ayarları da bozmak istemiyorum. Daha önce hiç kodlama yapmadım. Yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır acaba?
Logo kamera ihtiyacınız olursa yardımcı olurum[mention=594]Gökhan Bilgin[/mention] kablom yok ama alacağım. Aracıma eklentiler yapmak istiyorum fakat bu kodlama olayından dolayı biraz geri duruyorum. Logo kamera ve discovery pro media almayı düşünüyorum, bunları da yaparken de kodlama gerekiyor. O yüzden mecbur alacağım gibi görünüyor. Teşekkür ederim hocam. Kabloyu alınca rahatsız ederim o zaman [emoji4][mention=11839]HONEY[/mention] Teşekkür ederim hocam bir bakayım eğer alamazsam seni de rahatsız ederim [emoji4]
Sizin aklınızdaki fiyat nedir ? İstanbuldaysanız montajda yaparız. İlgileniyorsanız özelden konuşabiliriz[mention=4155]mutlubey17[/mention] logo kamera fiyat nedir?
Sent from my iPhone using Tapatalk
hallettim. Gerek kalmadıSevgili dostlar, benim aracımda gizli özellikleri kablom yokken birisine açtırmıştım, o yüzden elimde log yedeği yok. Şimdi kendi kablomla şu sürücü okulu kipi ni kapatmaya çalıştım ama kapatamadım. Bendeki düzgün çalışmıyor zaten neye yarıyor mantığını da anlamış değilim. Kapatmama yardımcı olabilecek kimse var mı?
(12) Leuchte6ABL LC5 ışık fonksiyonu E6Merhaba, ch/lh yi basic bixenon larda sadece park/gündüz farı üzerinden açmak istiyorum. Ne yaptıysam olmadı. Ya sisler de yanıyor ya da sadece kısalar yanıyor.
Bilen var mıdır?