VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğim kadarıyla motor soğutma suyu sıcaklığı 90 derecenin üzerine çıktığı anda uyarı vermiyor. Ancak 130 larda uyarı veriyor. Bu da geç fark edilirse motora ciddi hasarlar verebiliyor. Benim aklıma gelen VAGCOM ile hararet uyarısını 90 derecenin üzerine çıktığında yaptırabilir miyiz?

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğim kadarıyla motor soğutma suyu sıcaklığı 90 derecenin üzerine çıktığı anda uyarı vermiyor. Ancak 130 larda uyarı veriyor. Bu da geç fark edilirse motora ciddi hasarlar verebiliyor. Benim aklıma gelen VAGCOM ile hararet uyarısını 90 derecenin üzerine çıktığında yaptırabilir miyiz?

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Adaptasyon kanalı varsa yapılabilir bi bakayayım 

selamünaleyküm …

passat b8 hıglıne aracım var . vog com kablomu yeni aldım ve kadran selamlama kodlamasını yaptım .

Dün akşam anahtarla açıp ,kaparken ses konlaması yapacaktım . şu kodları uyguladım , ama arabam Hata e-ses Dikkatli sürün uyarısı veriyor her çalıştığında .

5da5638177832342e91eff00b9f5fc79.jpg
9320a237b8fc5b9f84ecd4ae4a0a086f.jpg
37480b1fc1db7f756ed1bec6e94a5ec7.jpg

selamünaleyküm …

passat b8 hıglıne aracım var . vog com kablomu yeni aldım ve kadran selamlama kodlamasını yaptım .

Dün akşam anahtarla açıp ,kaparken ses konlaması yapacaktım . şu kodları uyguladım , ama arabam Hata e-ses Dikkatli sürün uyarısı veriyor her çalıştığında .

Hocam araca bağlandığınızda bana özelden yazın TeamViewer ile bağlanıp kontrol edeyim. 

Golf 7 için uyumlu vag-com kablosu nereden alabiliriz ? Aliexpress de pek bi çeşit kalmamış. Ne yazarsam yazayım bulamadım ve uygunda gelmedi bana. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ? 

Merhaba golf 5 2008tsi confortline

Aracıma orginal gti den cikma bixenon bosch far taktım 10-12pin dönüştürücü soket ile 

Bmc modulune 2 kablo giriyor merceklerden selektör için

Kodlama bölümünden nereyi aktif etmem lazım, yardımcı olursanız sevinirim 

@yusuf merhaba hocam 2013 model golf e ayna altı aydınlatma takmak istiyorum ama vagcom dan nasıl aktif edebilirim yardımcı olur musun

Selamlar. Hatay ilinde gizli özellik açmak için yardımcı olabilecek var mı?

Avrupa yakası Mecidiyeköy - Bakırköy civarı yardımcı olabilecek bir üstad var mı ?

Kablom var ama bozmak istemiyorum birşeyleri :)

Arkadaşlar selam bur da ki kodlar passat b8 içinde uygulayabilir miyiz. 

Bir şeyi anlamadım mesela şöyle bir şey yazmışsınız ( 2015 yılının 7. ayından itibaren üretilen araçlar içinde 15.7 sürüm kabloyu alacaksınız ) Bundan 2019 model araçların bile gizli özelliklerini açabilirsiniz diye anlıyorum ? Ben olayı anlayamadım mı acaba ?

@GolfV Yanlış. Kablo sürümü ve daha öncesini destekler. Daha yenisini desteklemesi saçma olmaz mı? :)

2015 tarihli kablo 2015 ve öncesini kodlar.

Peki hangi araçta hangi özelliklerin açılabilip hangi özelliklerin açılamayacağıni nasl anliyoruz ?..

Geri
Üst Alt