VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Üstatlarım golf mk7 gizli özellikleri açtırdı, ek yakıt tüketiminin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Açıklarsanız sevinirim. Depoyu fulledikten sonra 720 kmdeyim ek yakıt 20litre gösteriyor 

Selam arkadaşlar çinden vagcom kabloyu almıştım, Cumartesi günü geldi kadran selamlama uyguladım çalıştı sayenizde öğrendim teşekkürler..

2013 model GOLF 7 için kablo önerisi var mı? belirtilen sürümleri Ali expresste bulamıyor. 409.1 diye bir model çıkıyor sürekli.

Selam aleyküm benim aracım skoda rapid vag com konusunda yardımcı olacak arkadas varsa sevinirim bağcılardayım şimdiden teşekkür ederim iyi günler herkese kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
2013 model GOLF 7 için kablo önerisi var mı? belirtilen sürümleri Ali expresste bulamıyor. 409.1 diye bir model çıkıyor sürekli.
VAG kablosu için güncel model tavsiyesi ve link verecek olan yok mu?

merhaba dostlar

aracımın aküsünü boş yere tüketen bir mesele var

kapılar yada bagaj açıldığında sis lambaları da yanacak şekilde kodlanmış

bu özelliği nasıl pasif yapabilirim?

coming home kapatmaya çalışıyorum ama sondaki hatayı alma sebebim nedir?

ve hiçbirşey  değişmiyor 

DC3C4EC4-A595-4FF3-B755-705C64643D2D.jpeg

7E8CDB1D-67EA-4B71-8FFE-84757FD3AD45.jpeg

evet doğru

programa daha hakim değildim 🥴

sinyal ile U led’lerin aynı andan çakar’la yanmasını iptal ettim

ancak bu seferde kısalar yanarken gündüz farları hatası alıyorum

onun kanalı nedir

bir de hiç alakası olmayan birşey pasif oldu

açma kapama ile camları ve tavanı açıp kapatıyorken şimdi o da çalışmıyor

onun kanalı nedir?

bununla ilgili hiçbir şey yapmadım

alakasız bir işlev etkileniyor

ve niçin böyle oluyor?

aliexpress.com de yeni sürüm vagcom bulamadım.

ürün adresi verebilecek varmıdır. hatta aliexpress.com sitede çantama attığım ürün vardı ona takladığımda bu ürün satışta değil diyor. neden böyle oldu bilen varmı. hani son sürümü yok tamam da bir 2018 yada 2017 versiyonlarıda yok. sanki çin yarılıp yerin dibine kaybolmuşlar.

Slm hayirli bayramlar bu golf 6 için amerikan park nasıl yapıyoruz bi bilginiz varmi acaba 

Geri
Üst Alt