VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Arkadaşlar merhaba 2015 model golfüm var. Vag com ile özelliklerine açtırmak istiyorum kartalda oturuyorum. Oturduğum yere yakın arkadaş varsa ücretiyle yaptırmak istiyorum.
Merhaba hocam. Size yakın ender elektronik var. Orada yaptırabilirsiniz.

Trafikte gereksiz yere arka sislerini açık gezenlere aşırı sinir olmamdan sebep stemei.de dolanırken leon için bir kodlama dikkatimi çekti. Arka sis farınız açık olduğu durumlarda belli bir hızın üzerine çıkarsanız 'arka sis farını kapatın' diye uyarı veriyor. Tabi golfe denedim ve oldu. Normalde 60km/h ayarlanıyor ama isteğe bağlı değişebiliyor bu hız. 😉

Trafikte gereksiz yere arka sislerini açık gezenlere aşırı sinir olmamdan sebep stemei.de dolanırken leon için bir kodlama dikkatimi çekti. Arka sis farınız açık olduğu durumlarda belli bir hızın üzerine çıkarsanız 'arka sis farını kapatın' diye uyarı veriyor. Tabi golfe denedim ve oldu. Normalde 60km/h ayarlanıyor ama isteğe bağlı değişebiliyor bu hız. 😉
Bu da kodlaması:

09-Cent. Elect --> 16-Securty Access --> Şifre: 31347 --> 10-Adaptation

-Driving light and parking light - Nebelschlusslicht Warngeschwindigkeit 

Normal değeri 0km/h,  değeri 60km/h olarak değiştiriyoruz. ( Not: Bu kodlamanın açık olduğu cihazlarda 60km/h olarak kullanılıyormuş ) 

arka sis açık uyarısı.png

Teşekkürler Hocam Bilgi Paylaşımı için. Ayrıca 60 km/h olması sin der3ce mantıklı Sisli havalarda yüksek hız yapmak Guvenlik zaafiyeti doğuracağından böyle bir hiz kısıtlama olmuştur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşine yarayan olur belki 

Emeğe Saygı Teşekkürler Hocam Paylaşım ve bilgilendirme. Aracımda Keyles var bir deneyeyim bende.

Arkadaşlar direksiyondaki telefon tuşu fonksiyonunu nasıl aktif ederim? Kadranın ortasındaki bilgi ekranında telefon fonksiyonunu nasıl aktif ederim? bilen duyan gören varsa bir yardımcı olsun. Hayır duası edilir :)  

bluetooth var telefonla bağlanıyorum direksiyondaki sesli komut fonksiyonunu kullanabiliyorum. ancak tuş ile ekranı kodlamam gerekiyor. bu fonksiyonlar açık olan bir arkadaş bana yardımcı olursa çok çok sevinirim.

Arkadaşlar direksiyondaki telefon tuşu fonksiyonunu nasıl aktif ederim? Kadranın ortasındaki bilgi ekranında telefon fonksiyonunu nasıl aktif ederim? bilen duyan gören varsa bir yardımcı olsun. Hayır duası edilir :)  

bluetooth var telefonla bağlanıyorum direksiyondaki sesli komut fonksiyonunu kullanabiliyorum. ancak tuş ile ekranı kodlamam gerekiyor. bu fonksiyonlar açık olan bir arkadaş bana yardımcı olursa çok çok sevinirim.
17-instrument

07coding-long coding

byte10 da telephone menu yazan işaretlenecek. 

vallaha oldu. Çok teşekkür ederim. seviyorum sizi ve bu formu 
 [emoji4] 
Araç Modlei ve opsiyonu nedir Hocam.

@Ender hocam aracım 1.2tsi golf 7 comfortline 2013 kasım çıkışlı. 5TD035280B kodlu 6,5" MIB2 cihaz aldım. bu cihazda bluetooth özelliği mevcut araçta seslli komut çalışıyor fakat telefontuşu ve orta ekranda telefon sekmesi yoktu. @huseyinkaraduman hocamızın kodunu girince aktif oldu sağolsun.

Geri
Üst Alt