Merhaba hocam. Size yakın ender elektronik var. Orada yaptırabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba 2015 model golfüm var. Vag com ile özelliklerine açtırmak istiyorum kartalda oturuyorum. Oturduğum yere yakın arkadaş varsa ücretiyle yaptırmak istiyorum.
Merhaba hocam. Size yakın ender elektronik var. Orada yaptırabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba 2015 model golfüm var. Vag com ile özelliklerine açtırmak istiyorum kartalda oturuyorum. Oturduğum yere yakın arkadaş varsa ücretiyle yaptırmak istiyorum.
Bu da kodlaması:Trafikte gereksiz yere arka sislerini açık gezenlere aşırı sinir olmamdan sebep stemei.de dolanırken leon için bir kodlama dikkatimi çekti. Arka sis farınız açık olduğu durumlarda belli bir hızın üzerine çıkarsanız 'arka sis farını kapatın' diye uyarı veriyor. Tabi golfe denedim ve oldu. Normalde 60km/h ayarlanıyor ama isteğe bağlı değişebiliyor bu hız.
Emeğe Saygı Teşekkürler Hocam Paylaşım ve bilgilendirme. Aracımda Keyles var bir deneyeyim bende.İşine yarayan olur belki
17-instrumentArkadaşlar direksiyondaki telefon tuşu fonksiyonunu nasıl aktif ederim? Kadranın ortasındaki bilgi ekranında telefon fonksiyonunu nasıl aktif ederim? bilen duyan gören varsa bir yardımcı olsun. Hayır duası edilir
bluetooth var telefonla bağlanıyorum direksiyondaki sesli komut fonksiyonunu kullanabiliyorum. ancak tuş ile ekranı kodlamam gerekiyor. bu fonksiyonlar açık olan bir arkadaş bana yardımcı olursa çok çok sevinirim.
Olması lazım hocam.@huseyinkaraduman hayy Allah razı olsun. bunu yapınca hem ekranda aktif hemde direksiyon tuşu aktif olacak mı?
Araç Modlei ve opsiyonu nedir Hocam.vallaha oldu. Çok teşekkür ederim. seviyorum sizi ve bu formu[emoji4]
Güle güle kullanın hocam Bu arada MFA ekranı ingilizce mi ?vallaha oldu. Çok teşekkür ederim. seviyorum sizi ve bu formu