Erkin Yücel
Üye
Ben park sis yapmak istiyorsunuz diye şartlamışım hocam kendimi şimdi okudum sadece parklar yansın istiyorsunuz o zaman şöyle sis farlarıda leuchte 12-13 kanallarındadır sağ ve sol olmak üzere ordanda bakın isterseniz coming home olanları bulup not active yaparsanız olacaktır diye tahmin ediyorum kusura bakmayın ben şartlamışım kendimi park sise genelde bu kodlanıyor çünkü@Gökhan Bilgin Hocam olmadı. Sizin söyledikleriniz not active idi. Aynı kanal da farklı fonksiyonda coming leaving vardı kapattım ama yine olmadı.
Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116943-ENG116012-Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion C 7,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,
Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116942-ENG115993-Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion C 6,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,
Sis ve gündüzler hala beraber yanıyor.
Ben park sis yapmak istiyorsunuz diye şartlamışım hocam kendimi şimdi okudum sadece parklar yansın istiyorsunuz o zaman şöyle sis farlarıda leuchte 12-13 kanallarındadır sağ ve sol olmak üzere ordanda bakın isterseniz coming home olanları bulup not active yaparsanız olacaktır diye tahmin ediyorum kusura bakmayın ben şartlamışım kendimi park sise genelde bu kodlanıyor çünkü
Sadece park yanması isteniyora coming home leuchten Fog light yapılıcak üstüne leuchte 12 ve 13 e coming leaving home kodlancak g veya h kanalına dimwert max value 0 olucak şunu kodlamış olucaz ch&lh yansın ama 0 değerinde 0 yansın bunun sonucunda sadece park lambaları yanacak@Gökhan Bilgin Hocam olmadı. Sizin söyledikleriniz not active idi. Aynı kanal da farklı fonksiyonda coming leaving vardı kapattım ama yine olmadı.
Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116943-ENG116012-Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion C 7,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,
Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116942-ENG115993-Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion C 6,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,
Sis ve gündüzler hala beraber yanıyor.
Kendi konumu kendim cevaplayayım başına gelen bir arkadaş olur belki. Aşağıdaki resimde görüldüğü üzere araçta yanlış kodlama yapılmış. Aktive olan kısmı deaktive yaptım sorunum çözüldü.Bu hata ne hatasıdır bilgisi olan var mı? Araç 2014 Golf 1.4 Tsi Manuel.
Hatayı siliyorum tekrar gözüküyor bilgisayar bağlayınca. Kadran veya Multimedia ekranında herhangi bir hata, uyarı lambası vs yok.
Hocam elimde 18.9 versiyonun yazılımı var. Denerim diyorsanız upload ederim.merhaba 15.7.0 kablom için setup dosyasını bulamıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçer
Hocam istediğiniz versiyonun bulunduğu çoğu siteye ulaşılmıyor,sadece burda vardır diye tahmin ettim ordada sizin istediğiniz versiyon maalesef mevcut değil.Belki elinde olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım.merhaba 15.7.0 kablom için setup dosyasını bulamıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçer
Basılı tutarak yapılıyor diye biliyorum.Kumandadan bir kez kilitleme tuşuna basınca camların otomatik kapanma kodlamasını bilen var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bendeki kablo sürümü nedir bilmiyorum yarın kontrol edeyim size haber ederim. Eğer yazmazsam siz yine hatırlatınmerhaba 15.7.0 kablom için setup dosyasını bulamıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçer
İlginiz için sağolun hocam yaptığım açık kaynak araştırmasında bir sonuca ulaşamadım bakalım farklı sürüm kablonun yanması diye tabir edilen olaya sonuç açabilir diye düşünmedim araştırıp burdan sonucu paylaşırımHocam istediğiniz versiyonun bulunduğu çoğu siteye ulaşılmıyor,sadece burda vardır diye tahmin ettim ordada sizin istediğiniz versiyon maalesef mevcut değil.Belki elinde olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım.
/monthly_2020_01/image.thumb.png.ef6b70f2fce9dbe61aa6a52346914d83.png