VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Gökhan Bilgin Hocam olmadı. Sizin söyledikleriniz not active idi. Aynı kanal da farklı fonksiyonda coming leaving vardı kapattım ama yine olmadı.

Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116943-ENG116012-Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion C 7,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,

Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116942-ENG115993-Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion C 6,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,

Sis ve gündüzler hala beraber yanıyor.

@Gökhan Bilgin Hocam olmadı. Sizin söyledikleriniz not active idi. Aynı kanal da farklı fonksiyonda coming leaving vardı kapattım ama yine olmadı.

Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116943-ENG116012-Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion C 7,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,

Address 09,5Q0 937 084 AJ,channel ENG116942-ENG115993-Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion C 6,adapted from,Coming Home oder Leaving Home aktiv ,to,not active ,

Ben park sis yapmak istiyorsunuz diye şartlamışım hocam kendimi şimdi okudum sadece parklar yansın istiyorsunuz o zaman şöyle sis farlarıda leuchte 12-13 kanallarındadır sağ ve sol olmak üzere ordanda bakın isterseniz coming home olanları bulup not active yaparsanız olacaktır diye tahmin ediyorum kusura bakmayın ben şartlamışım kendimi park sise genelde bu kodlanıyor çünkü

Ben park sis yapmak istiyorsunuz diye şartlamışım hocam kendimi şimdi okudum sadece parklar yansın istiyorsunuz o zaman şöyle sis farlarıda leuchte 12-13 kanallarındadır sağ ve sol olmak üzere ordanda bakın isterseniz coming home olanları bulup not active yaparsanız olacaktır diye tahmin ediyorum kusura bakmayın ben şartlamışım kendimi park sise genelde bu kodlanıyor çünkü

Sadece park yanması isteniyora coming home leuchten  Fog light yapılıcak üstüne leuchte 12 ve 13 e coming leaving home kodlancak g veya h kanalına dimwert max value 0 olucak şunu kodlamış olucaz ch&lh yansın ama 0 değerinde 0 yansın bunun sonucunda sadece park lambaları yanacak

Bu hata ne hatasıdır bilgisi olan var mı? Araç 2014 Golf 1.4 Tsi Manuel.

Hatayı siliyorum tekrar gözüküyor bilgisayar bağlayınca. Kadran veya Multimedia ekranında herhangi bir hata, uyarı lambası vs yok.
015b24be78c304bd0b7f63aeb51359b3.jpg
59d05c441701cd92ccf1a2ddf2fcb1fc.jpg

Bu hata ne hatasıdır bilgisi olan var mı? Araç 2014 Golf 1.4 Tsi Manuel.

Hatayı siliyorum tekrar gözüküyor bilgisayar bağlayınca. Kadran veya Multimedia ekranında herhangi bir hata, uyarı lambası vs yok.
015b24be78c304bd0b7f63aeb51359b3.jpg
59d05c441701cd92ccf1a2ddf2fcb1fc.jpg
Kendi konumu kendim cevaplayayım başına gelen bir arkadaş olur belki. Aşağıdaki resimde görüldüğü üzere araçta yanlış kodlama yapılmış. Aktive olan kısmı deaktive yaptım sorunum çözüldü.
881b71b66eb8169be4b1dfdfd191a60d.jpg

Kumandadan bir kez kilitleme tuşuna basınca camların otomatik kapanma kodlamasını bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bakirköy bahcelievler güngören sefaköy cevresinde gizli özellik ve actirmak isteyen arkadaslara yardimci olurum kablonuz varsa takildiginiz yerde uzaktanda mudahale edebilirim

merhaba 15.7.0 kablom için setup dosyasını bulamıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçer :)

merhaba 15.7.0 kablom için setup dosyasını bulamıyorum elinde olan varsa yardımcı olabilirse çok makbule geçer :)
Hocam istediğiniz versiyonun bulunduğu çoğu siteye ulaşılmıyor,sadece burda vardır diye tahmin ettim ordada sizin istediğiniz versiyon maalesef mevcut değil.Belki elinde olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım.
image.png

Kumandadan bir kez kilitleme tuşuna basınca camların otomatik kapanma kodlamasını bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Basılı tutarak yapılıyor diye biliyorum.

Tek tıklama ile yapan kod varsa iyi olabilir , ama camlar çok az açık halde bırakmak istediğinizde kendi kendine kapatması hoş olmaz.

Bendeki kablo sürümü nedir bilmiyorum yarın kontrol edeyim size haber ederim. Eğer yazmazsam siz yine hatırlatın

Hocam istediğiniz versiyonun bulunduğu çoğu siteye ulaşılmıyor,sadece burda vardır diye tahmin ettim ordada sizin istediğiniz versiyon maalesef mevcut değil.Belki elinde olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar umarım.
/monthly_2020_01/image.thumb.png.ef6b70f2fce9dbe61aa6a52346914d83.png
İlginiz için sağolun hocam yaptığım açık kaynak araştırmasında bir sonuca ulaşamadım bakalım farklı sürüm kablonun yanması diye tabir edilen olaya sonuç açabilir diye düşünmedim araştırıp burdan sonucu paylaşırım

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt