VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Arkadaşlar gündüz farı ile sinyallerin çakarlı yanmasından muayeneden geçemedim.
Daha önceden MSE hocam blinken ile başlayanları no active etmen yeterli demisti. Fakat bu defa başaramadım. Far anahtari auto ve of iken evet çakarlı yanmıyor. ama anahtar parkta iken çakarlı yanıyor bundan nasıl kurtulurum yardim edebilirseniz sevinirim.

SM-G988B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@farbar Gunduz fari dışında parklara da baglamissin o zaman. Tum kodlamayi yollarsan bakar duzeltiriz ustad.

[mention=219]farbar[/mention] Gunduz fari dışında parklara da baglamissin o zaman. Tum kodlamayi yollarsan bakar duzeltiriz ustad.
Hocam Tüm kodlama derken nasil neyi gondericem bilemedim.Yani seneler önce forumda tarif edildiği üzere yapmıştım.onceki muayenede mse arkadaşımızın dediği gibi yapıp gecmistim. Ama anahtar konumunu hatirlamiyorum.
Gündüz farlarim auto konumunda yanmaya ayarli medyadan onuda kapattim fayda etmedi.

[mention=219]farbar[/mention] Central Electric deki Adaptasyonlarin yedegini alip atsaniz bakariz hocam.
Hocam insallah beceririm.konulardan bayagi uzak kaldim. Bi çok şeyi unuttuk. Hemen deneyeceğim.

Hocam beceremedim. cent.elect girdim ama bi backup falan göremedim . is aldiniz başınıza:)

@farbar Hocam ana ekranda Applications -> Controller Channel Map girip aşağıdaki gibi yazıp Go derseniz yedek laır.

image.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention=219]farbar[/mention] Şöyle değiştir hocam olması lazım.
/monthly_2020_05/image.thumb.png.89fb4847f55f6763d38786afe24346e9.png
CemK hocam beni bağışla.
Şöyle değiştir derken sarı kısımlarımi
Sizin yazdığınız gibi yapayım özürdilerim.

CemK hocam beni bağışla.
Şöyle değiştir derken sarı kısımlarımi
Sizin yazdığınız gibi yapayım özürdilerim.

Yada soldakileri sagdakilerlemi degistiricem

Geri
Üst Alt