Yaptırabileceğiniz yer hakkında bilgim yok, fakat *Kodlamaların araca herhangi Bir zararı yok(bilmediğiniz yerleri karıştırmadığınız sürece) ve Muayeneden geçmeyecek kodlamaları yapmadığınız sürece, bunlar ışık ayarları, amerikan park vs...@erkanz selamunaleykum öncelikle yeni katıldım buraya bu gizli ozellik olaylarını da yeni çözdüm söyleniyordu fakat inanmıyordum doğruymuş bende 2016 golf7 highline var 29000 de garaj arabası sıfır aldım size 2 sorum olacak 1.si bu işlemlerin araca bi zararı varmıdır 2.si ise en uygun fiyata nerde yatırabilirim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
Özelden kimseye yazmadığınız sürece herkes konu altlarına yaptığınız yorumları görebilir.@Recep Gül öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim diğer arkadaşlardan da bi önerisi veya bilgisi olan varsa çok memnun olurum bu yazdığım msj herkes tarafından görülüyormu bilmiyorum
Estağfurullah hocam, bilmemek değil, öğrenmemektir problem, bizlerde başlarda hiç bişey bilmiyorduk, yapa yapa öğrenik. Şimdide öğrendiklerimizi burada paylaşıyoruz. Kablomuzu aldık, Laptopumuzu aldık arabamıza geçtik, kadran selamlama ile başladık işe yapılamayacak birşey değil yani. Formumuzda gerekli tüm bilgiler fazlasıyla mevcut. Gerekirse uzaktan bağlanıp yapamadığınız veya öğrenmek istediğiniz şeyleri tarif edebiliriz. Bu konuda çekinmeden konu açabilir, yöneticilerimize mesaj atabilirsiniz.@trapper birde teknolojiden biraz uzak kaldım için tam bilemiyorum ilginize teşekkür ederim