VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Ender "Araç Ayarları" -> "Merkezi Kilit" altındaki menülerden check mark'lar gitmiş. Yeniden işaretleyince sorun çözüldü, teşekkürler :)

merhaba, güncellenemeyen vcds kablolarında aracı dpf rejenarasyonunu ya da herhangi bir adaptasyon kısmını yapamadığımızı biliyorum. peki bu kablo ile dpf arıza ışığı yaktırıp aracı manuel (sürücü ile 80 km sabit hız şeklinde) rejenarasyona alabilir miyiz? 

@necati hocam size de ayrıca sormuş olayım aynı sorunun cevabını siz de biliyor olabilirsiniz 

bilen birisi bilgilendirebilirse sevinirim şimdiden teşekkürler  :)

Merhaba bu kodları passat b8 için de kullanabilir miyim ?

Ankara’da kablosuyla işlem yapmaya iZin veren gönüllü biri aranıyor 20.4 versiyonlu 

Arabanın kapısı tam kapanmamışken belli bir süre sonra alarm çalmaya başladı, başına gelen oldu mu?

Merhaba golf 7 için demişsiniz ama buradaki kodlar diğer passat jetta audi skoda gibi araçlarda farklılık mı gösteriyor ? 

@erkanz selamunaleykum öncelikle yeni katıldım buraya bu gizli ozellik olaylarını da yeni çözdüm söyleniyordu fakat inanmıyordum doğruymuş bende 2016 golf7 highline var 29000 de garaj arabası sıfır aldım size 2 sorum olacak 1.si bu işlemlerin araca bi zararı varmıdır 2.si ise en uygun fiyata nerde yatırabilirim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim 

@erkanz selamunaleykum öncelikle yeni katıldım buraya bu gizli ozellik olaylarını da yeni çözdüm söyleniyordu fakat inanmıyordum doğruymuş bende 2016 golf7 highline var 29000 de garaj arabası sıfır aldım size 2 sorum olacak 1.si bu işlemlerin araca bi zararı varmıdır 2.si ise en uygun fiyata nerde yatırabilirim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim 
Yaptırabileceğiniz yer hakkında bilgim yok, fakat *Kodlamaların araca herhangi Bir zararı yok(bilmediğiniz yerleri karıştırmadığınız sürece) ve Muayeneden geçmeyecek kodlamaları yapmadığınız sürece, bunlar ışık ayarları, amerikan park vs...

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Recep Gül öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim diğer arkadaşlardan da bi önerisi veya bilgisi olan varsa çok memnun olurum bu yazdığım msj herkes tarafından görülüyormu bilmiyorum 

@Recep Gül öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim diğer arkadaşlardan da bi önerisi veya bilgisi olan varsa çok memnun olurum bu yazdığım msj herkes tarafından görülüyormu bilmiyorum 
Özelden kimseye yazmadığınız sürece herkes konu altlarına yaptığınız yorumları görebilir. 

Dilerseniz bulunduğunuz mevkiiyi yazın bana cevap olarak bilgisi olanlar cevaplayacaktır. 

@trapper birde teknolojiden biraz uzak kaldım için tam bilemiyorum ilginize teşekkür ederim 

@trapper birde teknolojiden biraz uzak kaldım için tam bilemiyorum ilginize teşekkür ederim 
Estağfurullah hocam, bilmemek değil, öğrenmemektir problem, bizlerde başlarda hiç bişey bilmiyorduk, yapa yapa öğrenik. Şimdide öğrendiklerimizi burada paylaşıyoruz. Kablomuzu aldık, Laptopumuzu aldık arabamıza geçtik, kadran selamlama ile başladık işe:) yapılamayacak birşey değil yani. Formumuzda gerekli tüm bilgiler fazlasıyla mevcut. Gerekirse uzaktan bağlanıp yapamadığınız veya öğrenmek istediğiniz şeyleri tarif edebiliriz. Bu konuda çekinmeden konu açabilir, yöneticilerimize mesaj atabilirsiniz. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@trapper forumun vag com yardımlaşma konularını kurcalarsanız aradığınız tüm cevapları bulabilirsiniz. Forumda cevap bulamadığımız konularda buradan yazarsanız yardımcı olunur. İyi forumlar dilerim.

@Recep Gül çok teşekkür ederim yardımlaşma yı denicem simdi hayirli geceler diliyorum bi yere sordum 150 tl dedi dogrumudur degilmidir sormak istedim sadece 

Geri
Üst Alt