fcsrn
Moderatör
Kodlama yaptıktan sonra sanki aracı yeniden almışsınız gibi çocuksu bir mutluluk oluyor insanın içindetheGenius dedi:Artık kablom gelse de şu hastası olduğum kodlamaları yapabilsem
Kodlama yaptıktan sonra sanki aracı yeniden almışsınız gibi çocuksu bir mutluluk oluyor insanın içindetheGenius dedi:Artık kablom gelse de şu hastası olduğum kodlamaları yapabilsem
Merhaba hocam.MRT BSRN dedi:Deneyimli arkadaşlara danışmak istiyorum.
Aşağıdaki kablo ile 2014 Golf 7 aracımda kodlama yapabilir miyim?
Veya tavsiye edeceğiniz başka bir tür var mı?
VAG COM 14.10 VCDS 14.10.2 HEX CAN USB Interface Update of VAG 12.12 for VW AUDI SKODA SEAT (English Version)
Peşinen teşekkürler.
Yoldayken bile bu kadar meraklandıysam, kodlamalar yapıldıktan sonra ne olur göreceğiz hocamfcsrn dedi:Kodlama yaptıktan sonra sanki aracı yeniden almışsınız gibi çocuksu bir mutluluk oluyor insanın içindeArtık kablom gelse de şu hastası olduğum kodlamaları yapabilsem
@Orhan Hoca Hocam memnuniyetle Elimden geldiğince destek verebilmek gayesindeyim.Orhan Hoca dedi:hocam istanbulu bir buluşturmak lazım artık. yusufa da haber veririz geldiğinde.@Orhan Hoca doğrudur hocam siparişi vermiştim sizden linki alır almaz, bugün yola çıkmış. Heyecanla bekliyorum
iPhone using Tapatalk
zaten 14.10 kablo alıyorsunuz herkes için uygun olur. s=s15
Gir Forda Abi hiç düşünme Focus alırız sana bi tane de 8Dyusuf dedi:@Orhan Hoca
Şu iş bulma sürecim bir sona erse yapacağım bir buluşma inşallah.
Bu ay da böyle geçer herhalde bakalım neler olacak.
Bu gün ford ile görüştüm. Araba alacaksan biraz da indirimli alırsın dediler. Ben golf biniyorum dedim