VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Teşekkür  ederim. Yeni ve güzel olan Her Kodlamaya  aracimda  yer Vardır

selam forum kardeşlerim bundan yaklaşık 2 hafta önce katıldım aranıza aracım 1.4 tsı dsg hıghlıne gizli özellik konusunda aracımda bıraz  denemeler yaptım hocalarımızın paylaşımlarından faydalandım fakat bir hatam led stopların saçma yanmasına sebep oldu orhan hocam ve mse hocamız yardımcı olabileceklerını kablo ve cıhazla aramamı rica ettiler bugun mse hocamızla kısa bir konuşma sonucu herseyi yoluna koyduk hocam ikinizede çok teşekkür ederim

EMRAH ATTS dedi:
selam forum kardeşlerim bundan yaklaşık 2 hafta önce katıldım aranıza aracım 1.4 tsı dsg hıghlıne gizli özellik konusunda aracımda bıraz  denemeler yaptım hocalarımızın paylaşımlarından faydalandım fakat bir hatam led stopların saçma yanmasına sebep oldu orhan hocam ve mse hocamız yardımcı olabileceklerını kablo ve cıhazla aramamı rica ettiler bugun mse hocamızla kısa bir konuşma sonucu herseyi yoluna koyduk hocam ikinizede çok teşekkür ederim
Emrah hocam sorunlarınız çözüldü çok şükür :) Herhangi bir konuda yardım lazım olursa bizler her zaman buradayız.

Sizin işiniz bu arabalar ve forumdaki dostlarımıza birçok konuda yardımınızın dokunacağına eminim. Unutulmayalım lütfen, aktif katılım bekliyorum sizden :)

Yeniden Hoşgeldiniz aramıza, iyi ki geldiniz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Değerli arkadaşlarım bana,istanbul da  vagcom gizli özellikler konusunda yardımcı olabilecek bir forumdaşım var mıdır acaba ?hem tanışmak kaynaşmak da güzel olcaktır..ya da yakın zaman da istanbul buluşması gibi bir organizasyon olacak mıdır..teşekkür ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MSE tabiki ben her zaman burada olucam emin olun elimden gelen destegi vermeye hazırım :)

arfkync dedi:
Değerli arkadaşlarım bana,istanbul da  vagcom gizli özellikler konusunda yardımcı olabilecek bir forumdaşım var mıdır acaba ?hem tanışmak kaynaşmak da güzel olcaktır..ya dayakın zaman da istanbul buluşması gibi bir organizasyon olacak mıdır..teşekkür ederim
Hocam merhaba,

Sizin araç 2015 yılı 7. Aydan sonra üretildiği için @erkanz hocamdaki kablo sizin araçta sınırlı çalışacaktır. Yusuf hocam 15.7 versiyon kablo siparişi verdi diye biliyorum. Kablo Türkiye'ye ulaştığında kendisi buradan duyuracaktır ve seve seve yardımcı olacaktır.

@yusuf

EMRAH ATTS dedi:
@MSE tabiki ben her zaman burada olucam emin olun elimden gelen destegi vermeye hazırım :)
Teşekkür ederim Emrah hocam :)

@arfkync rica ederim hocam ne demek burası golf tutkunlarının birbiriyle yardımlastığı bir yer saygılar

@arfkync Hocam @MSE Muhammed hocamızın da belirttiği gibi eğer ki zaman ve mekan denk düşürebilirsek seve seve yardımcı olmak isterim elbette biraz sınırlı düzeyde kalacaktır kablo sürümü vesilesiyle. Olmadı @yusuf hocamıza gelecek yeni üsürüm kablo her halükarda bütün kodlamalarda çalışacaktır :) Bu arada İstanbul'da ne taraftasınız?

@erkanz çok teşekkür ederim erkan hocam sağolun :'( bu işin ehli sizlersiniz nasıl uygun görürseniz o şekilde bir organizasyon yaparız.istanbul anadolu yakasındayım kartal/pendik tarafında.

Kod açtırmak isteyen arkadaş çok . Ben de dahil aslında kod açtırmak isteyen arkadaşlarla küçük buluşmalar yapılabilir .

@MSE sing asistle ilgili bizim araçlarda ne yapabiliriz benim aracın teyp ekranında var fakat ne yapmak gerekiyor

EMRAH ATTS dedi:
@MSE sing asistle ilgili bizim araçlarda ne yapabiliriz benim aracın teyp ekranında var fakat ne yapmak gerekiyor
Hocam yağmur sensörünün yanında aşağıdaki gibi bir kamera var mı ?

616d9c1a44da8ccfdec4a6f0b3952666.203166

Geri
Üst Alt