Hocam mesela Leon FR sahipleri araçlarının Golf gibi yola tutunmasını istediklerinde XDS'i Strong yapıyorlar. Sonuç olarak araba daha fazla müdahalede bulunuyor, daha iyi yol tutuyor ve fren balatalarınızı da eritiyor ancak Golf sahiplerinin özellikle arka süspansiyonları bağımsız olan 1.4 TSI sahiplerinin tutunma noktasında zaten bir şikayeti yok diye biliyorum.erkanwrc dedi:Ben pek oynama taraftarı değilim ama normal halde yüksek sürate çıkınca slalom yaparken birşeylerin beni viraj içine çektiğini hissettim 16 jant varken araç kötüydüde şuan 17 lerle gayet yeterli ama sürekli kodlamalarda karşıma çıkıyor sonuçda zaten esp falan kapanmıyor bari tutarsa tam tutsun merak ettim faydası varmı diye merak ettiğim madem ayarı artıyor fabrika neden yarım ayar verdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam merhaba. Lane Asistin ustası Orhan hocamdır kendisini davet edelim. Bana o kodlamayı yapmak nasip olmadı henüz Aldığınız hatalarla ilgili fotoğraf paylaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.ansolak dedi:@MSE hocam dun afyonda passat sahibi bir arkadasin yanina ugradim ve 15.7 kablo ile bnm araca bi el attik. Kadran selamlama- aracin açılış ve kapanisinda buzzer sesi-oto coming home vs yaptik.
Hatta kendimizi alamayip sign asisti de actik lane asistle.
Hepsi cok guzel calisiyor.
En son bir tarama yapalim dedik.
2 yerde lane asistle ilgili hata kodu aldik. Tum kodlari da hem stemei hemde burdan teyid edip kodladik. Lakin yedeklerini almadik. Cunki kodlamanin tersinden gidersek kapatiriz diye.
Bu hata kodlari normal bir durummudur. Bu isin ustadi olarak ne dersiniz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam menuye geldi 2 side. Lane asist çalışıyor. Sign asist de calisiyor bazen 2 tabela birden okudugu da oluyor.Orhan Hoca dedi:Hocam özellik çalışıyor mu? orjinali olmadığı için hata uyarısı alıyorsunuz sanırım.@MSE hocam dun afyonda passat sahibi bir arkadasin yanina ugradim ve 15.7 kablo ile bnm araca bi el attik. Kadran selamlama- aracin açılış ve kapanisinda buzzer sesi-oto coming home vs yaptik.
Hatta kendimizi alamayip sign asisti de actik lane asistle.
Hepsi cok guzel calisiyor.
En son bir tarama yapalim dedik.
2 yerde lane asistle ilgili hata kodu aldik. Tum kodlari da hem stemei hemde burdan teyid edip kodladik. Lakin yedeklerini almadik. Cunki kodlamanin tersinden gidersek kapatiriz diye.
Bu hata kodlari normal bir durummudur. Bu isin ustadi olarak ne dersiniz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Erkan hocam, tahmin etmiştim o şekilde olduğunu ama bizimkisi biliyorsun DSG bile değilerkanz dedi:ACT modellerde silindirlerin aktive/deaktive olup olmadığının MFA ekranında bildirimi için aşağıdaki kodlama geçerliymiş.
STG 17 (dash panel insert)
STG adjustment -> function 10
Select channel cylinder deactivation
Change enabled (default value: No display)
Hocalarımızın bilgisine
@Orhan Hoca
@MSE
@yusuf
@silvershadow
Erkan hocam takılıyorum ciddiye almayın lütfenerkanz dedi:@MSE Hocam konuyu kapatalım malzeme hep var baksana Bizimkini de biliyorsun bir panaromik cam tavanımız yok
sequential mi o? s=MSE dedi:
Düz yanıp sönüyor gibiydi hocam. Audi'lerdeki olayı diyorsanız öyle değildimaniax dedi: