VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@MSE

kablo geldi sanırım da bi buluşmak lazım. havaların da masallahi var. :D

maniax dedi:
@MSE

kablo geldi sanırım da bi buluşmak lazım. havaların da masallahi var. :D
Tamamdır Murat hocam :) Bizim burada hava iyi gibi inşallah cumartesi de güzel olur artık arabayı yıkamam lazım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE hocam selamlar bu esc sport modunu ben tam almamadım daha erkenmi devreye giriyor

Kablo geldi tabi ya @maniax. Bulusalim hocam konyadan sizin de gelmeniz lazim. Kod ustadi olarak @MSE

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EMRAH ATTS dedi:
@MSE hocam selamlar bu esc sport modunu ben tam almamadım daha erkenmi devreye giriyor
Merhaba Emrah hocam.

Esc spor Aracın kaymasına bir miktar daha müsade ediyor hemen müdahale etmiyor :)

Bende kablo almak istiyorum hatta siparişi bu gece vereceğim.  Ankara buluşması olursa bende gelmeye calışırım...

ansolak dedi:
Kablo geldi tabi ya @maniax. Bulusalim hocam konyadan sizin de gelmeniz lazim. Kod ustadi olarak @MSE

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah hocam.

Şuan için gün vererek söz veremiyorum maalesef. Bu haftasonu Konyada yapmam gereken bolca iş var, misafirlerim geliyor evi baştan aşağı temizlemem lazım [emoji16] Bir de aksi gibi korna bozuldu sesi içine kaçtı resmen, aşırı komik ötüyor. Cumartesi gününe randevu aldım, garantim de bitti bakalım ne diyecekler.

Diğer haftasonu aöf sınavlarım var ondan sonraki haftasonu Adana buluşmasına iştirak etmeye çalışacağım yukarıdan izin çıkarsa :) Siz Murat hocamla buluşun ben telefonda 7/24 gereken desteği vermeye hazırım hocam.

Şubat ayı içerisinde bir kaçamak yapabilirsem gelirim inşallah. Kız arkadaşım burayı okuyor olabilir ama nasılsa inkar etmiyorum bu gerçeği :) bekarken böyle şeyleri düşünmüyordum kafama eseni yapıyordum. Belki akşam yemeğine Paris'e gidemiyordum ama Adana'ya kebap yemeye gidebiliyordum :)

escobar dedi:
http://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-15-7-VAGCOM-15-7-0-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI-Skoda/32594212266.html

Ben de bunu sipariş geçtim az önce :) 20 gün bekleyeceğiz artık , Denizli'de oturuyorum. Yardımcı olabilecek olan çıkarsa komşu şehirlere bile gitmeye razı olabilirim . Line assist ve sign assist özelliği için :)
Hocam kablonuz gelsin biz Denizli'deymiş gibi kodlama yaparız sizinle merak etmeyin :)

Yarı memleketim sayılabilecek, çocukluğumun geçtiği Denizli'ye de selam olsun :)

MSE dedi:
http://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-15-7-VAGCOM-15-7-0-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI-Skoda/32594212266.html

Ben de bunu sipariş geçtim az önce :) 20 gün bekleyeceğiz artık , Denizli'de oturuyorum. Yardımcı olabilecek olan çıkarsa komşu şehirlere bile gitmeye razı olabilirim . Line assist ve sign assist özelliği için :)
Hocam kablonuz gelsin biz Denizli'deymiş gibi kodlama yaparız sizinle merak etmeyin :)

Yarı memleketim sayılabilecek, çocukluğumun geçtiği Denizli'ye de selam olsun :)
Eyvallah hocam ;) kablo kargolandı bugün :) 20 günde elimde oluır inşallah :D

@MSE muhammed'in söylediği can isimli arkadaş dışında windows 10 bilgisayarında 15.7 kabloyu çalıştırmayı başarmış olan var mı ? :)

Bir de şunu merak ediyorum. Benim Golf'ün ortadaki ekran renksiz olanlarından(premium opsiyon yok). Bu durumda gene Sign Assist ekleyebilir miyim VAG kablosuyla? Şerit takip sistemi eklenebiliyor ama Sign assist için renkli ekran olma zorunluluğu var mı?

escobar dedi:
Bir de şunu merak ediyorum. Benim Golf'ün ortadaki ekran renksiz olanlarından(premium opsiyon yok). Bu durumda gene Sign Assist ekleyebilir miyim VAG kablosuyla? Şerit takip sistemi eklenebiliyor ama Sign assist için renkli ekran olma zorunluluğu var mı?
Renkli ekran zorunlu değil hocam. Açtırabilirsiniz.

Geri
Üst Alt