VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Gökhan Bilgin hocam ben de 14.10 kablo var ve Win10'da sorunsuz çalışıyor ki zaten driver lar rahat kurulabiliyor. 15.7 kabloda sorun çıkacağını zannetmiyorum.

iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sorun şu şekilde belkide benim setup'dan dolayıdır can isimli arkadaştan rica ettik bekliyorum. Programı yükledi usb driver'ınıda yükledi arabaya indim bağladım falan yok açmıyor uyumluluk sorunundan denedim windows 7'de çalışıyordu bak dedim neden naz yapıyorsun kısmını işaretledim yine olmadı :) sonra yönetici olarak çalıştır dedim yine yok muhammed'i aramadan önce windows 7'ye çeviriyodum tam muhammed geri döndü kullanan var yahu falan diyince sizlerin fikirlerinide almak istedim 12.12.3 sürüm yükledim onu arabaya bağlı olmadan açıyor denedim açtı ama 15.7 arabaya obd'den bağlı olmadığınız sürece açmıyor. Neler denedim olmadı sildim en son usb driverlarını ve programı gelecek setup'ı bekliyorum uzun oldu kusura bakmayın

Sent from my iPhone using Tapatalk

yusuf dedi:
Bir de şunu merak ediyorum. Benim Golf'ün ortadaki ekran renksiz olanlarından(premium opsiyon yok). Bu durumda gene Sign Assist ekleyebilir miyim VAG kablosuyla? Şerit takip sistemi eklenebiliyor ama Sign assist için renkli ekran olma zorunluluğu var mı?
Renkli ekran zorunlu değil hocam. Açtırabilirsiniz.
Eyvallah hocam, deneyeceğiz inşallah olur ;)

Yanlış yönlendirmiş olmayayım arkadaşlar windows10'da çalışıyor kablo. Ama ben dün yüklerken internet açıktı ve sanırım o ara kablo çöp oldu benim pc hariç iki ayrı laptoplada denedim sonuç aynı program açılmıyor :)

Gökhan Bilgin dedi:
Yanlış yönlendirmiş olmayayım arkadaşlar windows10'da çalışıyor kablo. Ama ben dün yüklerken internet açıktı ve sanırım o ara kablo çöp oldu benim pc hariç iki ayrı laptoplada denedim sonuç aynı program açılmıyor :)

Sağlık olsun dostum :) yine de kabloyu bana bi yolla istersen :)

MSE dedi:

Takılma bu kadar ya olacağı varmış yenisini verdim sipariş bekliyoruz :) satıcı çocukta istedi yolla bir bakayım düzelir falan belki diyede boşver :)

Gökhan Bilgin dedi:

Takılma bu kadar ya olacağı varmış yenisini verdim sipariş bekliyoruz :) satıcı çocukta istedi yolla bir bakayım düzelir falan belki diyede boşver :)

Gönder bi baksın bence

@MSE Kablom geldi kodlamaları çıktı alıp araca gideceğim :D varmı cıktı alabilecegim düzenli hali olan?

Noswagen dedi:
@MSE Kablom geldi kodlamaları çıktı alıp araca gideceğim :D varmı cıktı alabilecegim düzenli hali olan?
@erkanz hocamda düzenli bir şeyler olması lazımdı ama :) bu konunun ilk mesajında da linkler var hocam. Her kod için ayrı konu açıldı.

MSE dedi:
@erkanz hocamda düzenli bir şeyler olması lazımdı ama :) bu konunun ilk mesajında da linkler var hocam. Her kod için ayrı konu açıldı.

@Noswagen @MSE

Doğrudur Muhammed Hocam ama son 1-2 kodlamayı henüz dahil edememiştim. Hakan Hocam klima profili hariç diğerlerini dikkate alabilirsin. Haricen içerisinde yer alan bazı kaynak klasörleri de mevcut, işine yaramayacakları atarsan kalabalık yapmasınlar :)

https://www.dropbox.com/s/255kv59lj5jtmpy/VW_GOLF_VCDS%20_KAYNAK.zip?dl=0

En kısa zamanda da güncelleyeceğim inşallah.

Hakan hocam şu ekranla ilgili acil detaylı, bol resimli bir inceleme yazısı rica ediyoruz :) Yanlışım yoksa 10.2" ekran almıştın?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim. Yardım ve paylasımlarınız için.... Ankara da her türlü yardımlaşmaya açığım kablo geldi :)

Noswagen dedi:
Teşekkür ederim. Yardım ve paylasımlarınız için.... Ankara da her türlü yardımlaşmaya açığım kablo geldi :)
Hocam özelden numarayı yazayım siz araç başına geçmeden önce haber edin birlikte yaparız :)

Orhan Hoca dedi:
kuzen 2012 passat aldı. gece otomatik açılan far yanmıyor diyor.  Coming home dan mı bahsediyor. bu kodlamaların içinde var mı?

http://www.stemei.de/pages/coding/vw-passat-b7.php

@MSE
Hocam otomatik açılan far tabiri biraz geniş oldu sanki :) leaving home'dan da bahsediyor olabilir. Normal far sensöründen de bahsediyor olabilir. Yani hava kararınca yanmasından. Coming home'un otomatiğe alınması olayı Passatta da var.

Nette dolaşırken şöle bir şey buldum, bilgisi yada fikri olan varmı ? :)

Geri
Üst Alt