VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

vag.com la yapılanlara bakıyorumda malum sitede yazan XDS kodlamasına hiç kimse girmemiş galiba riskli bir işlem midir bazı sitelerde yapıpta farklılığı anında hissettim yazanlar var -psikolojikde olabilir-
Değerli Hocam;

Değerli Üstadlar bu konuya da Girdiler üstesinden de geldiler evelAllah...ve kodlar da mevcut.

Fakat aramızda yapılan istişarelerde kaldırılması kararı alındı.

Nedeni ise basit:

VAG aracın genel görünüşü ile alakalı tüm kozmetik diyebileceğim yüzeysel kişiselleştirmeleri mümkün kılmakta. 

Fakat bu aracın genel sürüş karakterine ve sürüş güvenliğine olası tehlikeye düşürebilecek ve öngörülemeyecek konularda müdahaleye asla dönüşmemeli.

Çünkü bu maksadını aşan bir girişim olur. Bunun elbette hukiki yanları da var ancak biz daha önce vicdanî ve daha ağır olan sorumluluk kısmından ötürü çekinceliyiz.

Kısacası yanıtınız: XDS veya benzeri konularda kodlama yapamadığımızdan değil yapmayı etik gerekçelerle reddettiğimizden dolayıdır ilgili kodlamaları paylaşmayı reddetmemiz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Burak_Senbas Burak Hocam ben de XDS ayarı mevcut ve belki dediğiniz gibi de olabilir ama standart ayara göre biraz daha belirgin yol tutuşu artırdığı gerçek, elbette trafik kurallarına riayet etmeye gayret ettiğimden güvenli sürüş sınırlarını aşmayı hiç denemedim bile. Standart sisteme göre sürüş dinamiğine biraz daha fazla müdahale ettiğinden fren balatalarının ömrünü kısmen daha fazla kısalttığı yönünde görüşler mevcut. Artık 15 bin bakımında bu farkı değerlendime imkanı bulacağız.

golftutkusu.com olarak değerli hocalarımıza kısa ya da uzun vadede risk/problem vb durumlar teşkil etmeyeceğinden %100 emin olmadığımız kodlamaları paylaşmama taraftarı olduğumuz için bu kodlamayı görmemeniz gayet normal :)
Sen bir harikasın Erkan Hocam...

Merhabalar,iyi akşamlar,

Naçizane bir konuda bilgi sahibi olmak istiyorum.

Tüm bu özellikler serviste açılıyormu yoksa kendimizinmi açtırması gerekiyor.

Konu ile ilgili yanıtlarınızı bekler esenlikler dilerim.

Merhabalar,iyi akşamlar,

Naçizane bir konuda bilgi sahibi olmak istiyorum.

Tüm bu özellikler serviste açılıyormu yoksa kendimizinmi açtırması gerekiyor.

Konu ile ilgili yanıtlarınızı bekler esenlikler dilerim.
Hocam serviste kadran selamlama açılabiliyor. Diğer kapsamlı özellikleri onlar açamıyorlar. Vag.com kablosu ile açılması gerekiyor. 

@MSE ,Değerli yanıtınız için teşekkür ederim,diğer özellikler için herkesin önerdiği Ender elektronik çözüm olacak galiba ?

@MSE ,Değerli yanıtınız için teşekkür ederim,diğer özellikler için herkesin önerdiği Ender elektronik çözüm olacak galiba ?
Hayır tabi ki. Biz kendi içimizde açıyoruz hocam özellikleri. Size en yakın kablolu arkadaşa ulaşın yeterli. Ender hem çok paranızı alır. Hem de bizdeki kadar çok özellik bilmiyorlar ;)

Hocam Ender Elektronik'e mecbur değilsiniz. İstanbulda @erkanz ya da @yusufhocama yakınsanız onlar açar istediğiniz özellikleri.

@MSE,İstanbul Kartaldayım,yardımcı olabilecek Golfdaşlar olursa tabikide tercihim onlardan yana olacaktır kesinlikle??

@Jesihocam hayırlı olsun diyelimmi arac geldımı müsade ederseniz bizlerle paylasırmısınız 

@MSE,Gördüğüm kadarıyla bu platformda tartışılan ve gündeme getirilen konuları Almanlar bile bilmiyorlardır:))

@EMRAH ATTS,İyi akşamlar yarın bekliyorum inşallah tescil plaka işlemleri umarım biter ve tabikide bu sevinci sizlerle paylaşmaktan onur duyarım.

Saygılar.

@EMRAH ATTS,İyi akşamlar yarın bekliyorum inşallah tescil plaka işlemleri umarım biter ve tabikide bu sevinci sizlerle paylaşmaktan onur duyarım.

Saygılar.
benim aracın kardeşi oldu yanı hocam çok fenaa bir heyecan oluyor insanın içinde allah dört tekerini düz bastırsın

Geri
Üst Alt