@Erdi Betis hocam ben güngören ve ümraniye arasında gidip gelen bir insanım. Ortak nokta bulabilirsek istediğiniz her özelliği açarız. Cam açma işini menüden sadece şoför cami ayarlamak mümkün. Kodlamaya gerek kalmadan.
abi anadolu yakasında sanada yakın olması anlamında ikea'da bulusabiliriz veya senin için daha merkezi bir yerde uygun olabilir ama henüz aracım gelmedi gelince ben sana ulaşırım teşekkürler@Erdi Betis hocam ben güngören ve ümraniye arasında gidip gelen bir insanım. Ortak nokta bulabilirsek istediğiniz her özelliği açarız. Cam açma işini menüden sadece şoför cami ayarlamak mümkün. Kodlamaya gerek kalmadan.
Orhan Hocam birilerinin nasiplenmesine de vesile olabiliyorsak ne mutlu bize [emoji4] Son madde yeni ama doğru demiş [emoji23]@Orhan Hoca
çakarlı sinyalide bizden klonlmıştır kesin @MSE @erkanzve emeği gecen tum hocalarıma teşekkür ederiz [emoji3]
Hocam Standlicht algeimen olarak kodladığınız kanal hangisi acaba 8-9 dan birisi ise diğer kanalı Daytime Runing lights olarak seçin (iki tane vardır üsttekini seçin) aynı şekilde 12-13 ten birisine kodladıysanız boş olan kanala bu değeri girin. Standlicht olan kalacak. Ekstra olarak Daytime eklenecek. Takıldığınız yer olursa buradan yazabilirsiniz.Arkadaşlar,
Aracım Golf 7, 15 sürüm kablo ile amerikan parkları aktive ettim. Ancak far düğmesi "auto" konumunda ve hava aydınlık iken yanmıyor. Hava karardıktan sonra xenon'lar açılınca parklar da yanıyor. Bu bir sorun mudur? Sizlerde de bu şekilde mi çalışıyor? (not: far düğmesi park konumunda iken veya kısa konumunda iken yanıyor sorun yok)
Düzeltmek için herhangi bir ilave kodlama var mıdır?
Yabancı sitelerde aradım, benzer şekilde arayan kişiler de sormuşlar fakat çözüm yok.
Kodlamalar ile ilgili düzenleme yapılmakta hocam o sebeple şuan açık değildir.Kodlamalar için 1. sayafada listelenen konular açılmıyor, ulaşabileceğim başka bir yer var mıdır?
Yardımınız için teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi, bu forumdaki kodlama listesine göre9. ve 12. kanalı kodlamıştım.Hocam Standlicht algeimen olarak kodladığınız kanal hangisi acaba 8-9 dan birisi ise diğer kanalı Daytime Runing lights olarak seçin (iki tane vardır üsttekini seçin) aynı şekilde 12-13 ten birisine kodladıysanız boş olan kanala bu değeri girin. Standlicht olan kalacak. Ekstra olarak Daytime eklenecek. Takıldığınız yer olursa buradan yazabilirsiniz.
Hocam karışıklık oldu galiba. Yalnızca standlicht olarak belirlediğiniz kanalın altına ya da üstüne Daytime girin. Mesela (9) Leuchte 0'ın değeri standlicht ise (8) Leuchte 0 Daytime Runing lights olsun. Aynı şekilde (8) Leuchte 1 içinde yapın. Şuan 13. Kanala gündüz hiç yanma dediniz 13. Leri iptal edin düzelir.Yardımınız için teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi, bu forumdaki kodlama listesine göre9. ve 12. kanalı kodlamıştım.Yazdığınıza göre, ilave olarak 8. ve 13. kanaldakileri (toplamda 4 ilave kodlama: 8.Leuchte 0 C0 ve Leuchte 1 C1 ile 13. Leuchte 0 F0 ve Leuchte 1 F1) ilk sıradaki DRL'yi seçerek kodladım. Far butonunu "0"a getirdiğimde yine sadece DRL yandı fakat gece olduğu için esas işime yarayacak olan "Auto" konumunu deneyemedim. Yarın sabah denedikten sonra yazarım tekrar.
Bu arada başka merak ettiğim kodlamayı deneyeyim derken laptopun şarjı bitti, kontağı kapatıp kabloyu çıkarttım, umarım sorun olmaz :S
Muhammed Hocam,Hocam karışıklık oldu galiba. Yalnızca standlicht olarak belirlediğiniz kanalın altına ya da üstüne Daytime girin. Mesela (9) Leuchte 0'ın değeri standlicht ise (8) Leuchte 0 Daytime Runing lights olsun. Aynı şekilde (8) Leuchte 1 içinde yapın. Şuan 13. Kanala gündüz hiç yanma dediniz 13. Leri iptal edin düzelir.
Sent from my iPhone using Tapatalk