VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Arkadaşlar ben beylikdüzünde oturuyorum bana yardımcı olabilecek kablosu olan ve kodlama yapabilen arkadaş arıyorum aracım fabrikasyon led stoplu bagaj kapağındaki

stopların fren yaptığımda yanmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Arkadaşlar ben beylikdüzünde oturuyorum bana yardımcı olabilecek kablosu olan ve kodlama yapabilen arkadaş arıyorum aracım fabrikasyon led stoplu bagaj kapağındaki

stopların fren yaptığımda yanmasını istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Bende beylikdüzünde oturuyorum. Kodlamaları öğrenci bir kardeşimize mütevazi bir ücret karşılığında yaptırdım. İsterseniz telefonunu verebilirim. 

Balıkçı Kenana yakınız

Bende beylikdüzünde oturuyorum. Kodlamaları öğrenci bir kardeşimize mütevazi bir ücret karşılığında yaptırdım. İsterseniz telefonunu verebilirim. 

Balıkçı Kenana yakınız
teşekkür ederim ilginize fakat ben özelliklerin çoğunu vural car apo ustada açtırmıştım sadece bu kodlamayı yaptırmak istiyorum.

Hocam pazar günü buluşma var. Gelirseniz orada olur. Onun haricinde güngören e yolunuz düşerse hallederiz ;)

İyi aksamlar degerli hocalarım benim bir sorum olacaktı aracım midline plus far sensoru falan yok arabada en bosu ya haliyle :) arabayı genelde farları acık birakiyorum bindigimde kontagi actimmi yaniyor farlar bunu kodlamayla filan anahtara bagliyabilirmiyiz yani tavandaki aydinlatmalar kapi kilidini acinca yaniyor kitleyince sönüyor ben bunu farlar icin yapmak istiyorum bu mümkünmüdür acaba?

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@EMRAH ATTS hocam heyecanlandırdınız beni valla, @fcsrn hocam dönüş yaptığında anlayacağız bakalım oluyorsa hemen bende bi kablo siparişi vereyimde çözmeye başlayayım şu işi :)

@ahdngroluyor hocam degerli hocalarımız söylesin istedim bu mutlu haberi ama ben söylesemde kızmazlar umarım bildiğim kadarıyla tavan lambasına bağlanıyo tavan yandıgı sürece farlar yanıyor

@Orhan Hoca hocam tamda bu hocam istediğim galiba adı leaving home .

adanadaki arkadaşlarla iletişime gectiğimde bunuda aradan çıkartırız herhalde

@enpisagor Can tavan nerdesin sana ihtiyaç var dostum :000043-medium:  

@ahdngr Hocam Can ile bir buluşma ayarlayın gerisi kolay  :000074-medium:

Geri
Üst Alt