fcsrn
Moderatör
Hocam o yazıyı nerden temin ettiniz acaba, zamanında Focus için çok aramıştım ama bulamamıştım.benim 3.frende golf 7yazıyor yanıp söndüğü zaman ben buradayım diyor resmen
Hocam o yazıyı nerden temin ettiniz acaba, zamanında Focus için çok aramıştım ama bulamamıştım.benim 3.frende golf 7yazıyor yanıp söndüğü zaman ben buradayım diyor resmen
Murat hocam bu konuşmaları yeni gördüm ama elimde tam size göre bişey var [emoji16]@erkanz hocam direk tbmm konvoyuna alırlar bizleri söyliim.muhammed hocam da xenonları sağlı sollu çakarlı yaptı mı tamamdır. [emoji3]
hah işte bu. önler böyle, arkalar öyle. f1 safety carŞimdi, MSE yazdı:
Murat hocam bu konuşmaları yeni gördüm ama elimde tam size göre bişey var
Aman hocam bunu başlık falan yapmayalım diğer araç sürücüleri üşenmez arabalarından inip döverler biziOrhan Hoca dedi:çılgınlık bu. buralara kadar geldik demek. s=s15
U ledli xenon olmayan araçlarda güzel çözüm. başlık açalım bununla ilgili.
Hocam her sinyalde selektör atıyorOrhan Hoca dedi:benim u ledli çakarlar çok dikkat çekti bu sefer samsunda. bariz bakıyorlar dediğin gibi. ben olsam iner sorardım nasıl yaptınız diye. gerçi u ledli olan araçda çok fazla göremedim. olmazsa bu kodlamayı öneririm soran olursa.
DRL'de çakar zaten var hocam. Murat hocam xenonları çakarlı yapalım demiş o yüzden paylaştım. Xenonlar sürekli yanıyor sadece perde inip kalkıyor. Ampule çakar yapmak çok zararlı olur.Orhan Hoca dedi:onu iptal edemiyor muyuz. sadece çakar yansın?
SANIRIM GİTTİ GİDİYORDU ÇOK ŞIK DURUYOHocam o yazıyı nerden temin ettiniz acaba, zamanında Focus için çok aramıştım ama bulamamıştım.
MSE HOCAM FARLARI TAKAS YAPALIMMIOrhan Hoca dedi:çılgınlık bu. buralara kadar geldik demek. s=s15
U ledli xenon olmayan araçlarda güzel çözüm. başlık açalım bununla ilgili.
Tamamdır Hocam teşekkürlerSANIRIM GİTTİ GİDİYORDU ÇOK ŞIK DURUYO
yook artıkidealiser dedi:senin farı kim ne yapsın emrah. 40 lık ampul gibi s=s17
@cenkparlakMerhaba 3. Stopu kodlamayla cakarli hale getirebiliyor muyuz?
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Hocam,Merhaba arkadaslar. Oncelikle hepinize tesekkur ederim. Forumu okudum gayet iyi paylasimlar var. Benim sorum trafik levhalarini tanitmayi aktif hale getirmekle ilgili. Almanca forumlarda baktim hata verdigi soyleniyor. Deneyeniniz oldumu ve hatasiz kodlama yapaniniz oldumu? Benim aracin dikiz aynasinin önünde kamera var ve discovery media var. Navigasyonlu. Bu ozelligi aktif etmek istiyorum ama saglikli olmamasindan cekindim. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.