VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@erkanz hocam direk tbmm konvoyuna alırlar bizleri söyliim.muhammed hocam da xenonları sağlı sollu çakarlı yaptı mı tamamdır. [emoji3]
Murat hocam bu konuşmaları yeni gördüm ama elimde tam size göre bişey var [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi, MSE yazdı:

Murat hocam bu konuşmaları yeni gördüm ama elimde tam size göre bişey var
emoji16.png

hah işte bu. önler böyle, arkalar öyle. f1 safety car :)

Orhan Hoca dedi:
çılgınlık bu. buralara kadar geldik demek. s=s15

U ledli xenon olmayan araçlarda güzel çözüm. başlık açalım bununla ilgili.
Aman hocam bunu başlık falan yapmayalım diğer araç sürücüleri üşenmez arabalarından inip döverler bizi :D  

Orhan Hoca dedi:
benim u ledli çakarlar çok dikkat çekti bu sefer samsunda. bariz bakıyorlar dediğin gibi. ben olsam iner sorardım nasıl yaptınız diye. gerçi u ledli olan araçda çok fazla göremedim. olmazsa bu kodlamayı öneririm soran olursa.
Hocam her sinyalde selektör atıyor :D  

Orhan Hoca dedi:
onu iptal edemiyor muyuz. sadece çakar yansın?
DRL'de çakar zaten var hocam. Murat hocam xenonları çakarlı yapalım demiş o yüzden paylaştım. Xenonlar sürekli yanıyor sadece perde inip kalkıyor. Ampule çakar yapmak çok zararlı olur. 

Merhaba 3. Stopu kodlamayla cakarli hale getirebiliyor muyuz?

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan Hoca dedi:
çılgınlık bu. buralara kadar geldik demek. s=s15

U ledli xenon olmayan araçlarda güzel çözüm. başlık açalım bununla ilgili.
MSE HOCAM FARLARI TAKAS YAPALIMMI :D

Merhaba 3. Stopu kodlamayla cakarli hale getirebiliyor muyuz?

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@cenkparlak

Cenk Hocam konu başlığında yer alan kodlama ile sinyallerinizle beraber yanıp sönüyor (frene basıldığında deaktive oluyor tabi). Eğer ki bu kodlama ile beraber arka sinyallerinizi de çakarlı olarak kodlayabilirseniz hepsi senkronize çakarlı olurlar.

Merhaba arkadaslar. Oncelikle hepinize tesekkur ederim. Forumu okudum gayet iyi paylasimlar var. Benim sorum trafik levhalarini tanitmayi aktif hale getirmekle ilgili. Almanca forumlarda baktim hata verdigi soyleniyor. Deneyeniniz oldumu ve hatasiz kodlama yapaniniz oldumu? Benim aracin dikiz aynasinin önünde kamera var ve discovery media var. Navigasyonlu. Bu ozelligi aktif etmek istiyorum ama saglikli olmamasindan cekindim. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin. 

@ferdy Hocam sözünü ettiğiniz özellik Sign Assist olarak geçiyor ve kodlaması da forumumuzda mevcut, şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla açmak konusunda hiçbir hocamız sıkıntı yaşamadılar. Örneğin halihazırda @Orhan Hoca mız kablo ve kod yordamıyla uzun süreden beri Sign Assist kullanmakta [emoji4]

iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaslar. Oncelikle hepinize tesekkur ederim. Forumu okudum gayet iyi paylasimlar var. Benim sorum trafik levhalarini tanitmayi aktif hale getirmekle ilgili. Almanca forumlarda baktim hata verdigi soyleniyor. Deneyeniniz oldumu ve hatasiz kodlama yapaniniz oldumu? Benim aracin dikiz aynasinin önünde kamera var ve discovery media var. Navigasyonlu. Bu ozelligi aktif etmek istiyorum ama saglikli olmamasindan cekindim. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin. 
Değerli Hocam, 

Bahsini ettiğiniz sign Assist ile Lane Assist  özelliğini VAG kablosu ile aktive edebilmek için dinamik Light Assist donanımı bulunuyor olmalıdır. 

Medya cihazından bağımsız olan bu özellik için  önde kamera bulunması şart ve zaten bu kamera dinamik Light Assist donanımının bir parçası.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt