- İsim
- Ahmet
Navigasyonunuz var ise sign asist kisitli çalışmayacagini dusunuyorum. Cunki sign asist hem kamerayla okur hem de navigasyon bilgilerinden faydalanir. Benim aracimda navigasyon yok ama sign asisti actim. Suruse basladiktan 2 dk sonra Trafik isaretleri okuma ozelligi kisitli calismaktadir bilginize diye bir uyari veriyor. Guzel okudugunu düşünüyorum. Ankarada olanlar bilir 82-70-50 galiba 3 lu tabelalar var genelde 82 yi okuyor kamera ve ekrana hemen en yakin hiz olan 80 i gostermeye başlıyor. Herhalde su koca Dunya da 82 hiz limiti tabelasi olan tek yer ulkemizdir.Merhaba arkadaslar. Oncelikle hepinize tesekkur ederim. Forumu okudum gayet iyi paylasimlar var. Benim sorum trafik levhalarini tanitmayi aktif hale getirmekle ilgili. Almanca forumlarda baktim hata verdigi soyleniyor. Deneyeniniz oldumu ve hatasiz kodlama yapaniniz oldumu? Benim aracin dikiz aynasinin önünde kamera var ve discovery media var. Navigasyonlu. Bu ozelligi aktif etmek istiyorum ama saglikli olmamasindan cekindim. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi