VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Merhaba arkadaslar. Oncelikle hepinize tesekkur ederim. Forumu okudum gayet iyi paylasimlar var. Benim sorum trafik levhalarini tanitmayi aktif hale getirmekle ilgili. Almanca forumlarda baktim hata verdigi soyleniyor. Deneyeniniz oldumu ve hatasiz kodlama yapaniniz oldumu? Benim aracin dikiz aynasinin önünde kamera var ve discovery media var. Navigasyonlu. Bu ozelligi aktif etmek istiyorum ama saglikli olmamasindan cekindim. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin. 
Navigasyonunuz var ise sign asist kisitli çalışmayacagini dusunuyorum. Cunki sign asist hem kamerayla okur hem de navigasyon bilgilerinden faydalanir. Benim aracimda navigasyon yok ama sign asisti actim. Suruse basladiktan 2 dk sonra Trafik isaretleri okuma ozelligi kisitli calismaktadir bilginize diye bir uyari veriyor. Guzel okudugunu düşünüyorum. Ankarada olanlar bilir 82-70-50 galiba 3 lu tabelalar var genelde 82 yi okuyor kamera ve ekrana hemen en yakin hiz olan 80 i gostermeye başlıyor. Herhalde su koca Dunya da 82 hiz limiti tabelasi olan tek yer ulkemizdir. :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak

Küsüratı var diye öyle söylediniz galiba ama 70'ten iyidir hocam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba arkadaslar. Oncelikle hepinize tesekkur ederim. Forumu okudum gayet iyi paylasimlar var. Benim sorum trafik levhalarini tanitmayi aktif hale getirmekle ilgili. Almanca forumlarda baktim hata verdigi soyleniyor. Deneyeniniz oldumu ve hatasiz kodlama yapaniniz oldumu? Benim aracin dikiz aynasinin önünde kamera var ve discovery media var. Navigasyonlu. Bu ozelligi aktif etmek istiyorum ama saglikli olmamasindan cekindim. Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin. 
Hocam 2 arkadaşta actim bu özelliği. Kullanıyorlar gayet güzel. Sizde de açarız. Olmadı kaparız ;) aramıza hoş geldiniz.

2011 jettalarda amerikan park kodlama ile açılmıyor diye biliyorum..

Evet sonunda @EMRAH ATTS Emrah hocamın aylardır yanmayan kapı ledlerini yakmış bulunuyoruz :)  Yakmaktan kasıt yanıp kül olması değil, hiç yanmıyordu artık normale döndü :)  

Hayırlı olsun Emrah Hocam, Muhammed Hocam her yere yetişiyorsunuz maşallah [emoji847]

iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun Emrah Hocam, Muhammed Hocam her yere yetişiyorsunuz maşallah
emoji847.png

iPhone using Tapatalk
Emrah hocam "yandı yandı" dediğinde çok mutlu oldum :D

Orhan Hoca dedi:
Sorun neredeymiş. fabrika çıkışlı mı yanmıyordu yoksa kendisi mi bozmuştu?
Sonradan bir şekilde bozulmuş hocam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orhan Hoca dedi:
çılgınlık bu. buralara kadar geldik demek. s=s15

U ledli xenon olmayan araçlarda güzel çözüm. başlık açalım bununla ilgili.
@Orhan Hoca hocam @MSEhocamız omuzlarda taşınacak kadar becerikli bir arkadaşımız ben tecrübe edeyım derken karıstırmıstım sağolsun verileri buldu ve düzeltti çok teşekkür ederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun Emrah Hocam, Muhammed Hocam her yere yetişiyorsunuz maşallah
emoji847.png

iPhone using Tapatalk

Emrah hocam "yandı yandı" dediğinde çok mutlu oldum :D
sağolun @erkanze hocam @MSE

hocamla uçtuk sevinçten inanın o ledin yavaşça aydınlanmasını gördükçe bağirmaya başladım  muhammed hocamla büyük bir heyecan yaptık gercekten forumumuza ve bizlere çok katkıları oluyor 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevaplariniz icin cok tesekkurler. DLA arabada mebcut (otomatik uzun far) dikiz aynasinin arkasinda ucu in ucken huni benzeri bir kamera bulunuyor. Ama plaka altinda radar sensorum yok. Lane assistide acmadim. Cunku henuz kablom elime ulasmadi. Arabada navigasyon var. Ama discovery pro yok. Sadece discovery media var.

Cevaplariniz icin cok tesekkurler. DLA arabada mebcut (otomatik uzun far) dikiz aynasinin arkasinda ucu in ucken huni benzeri bir kamera bulunuyor. Ama plaka altinda radar sensorum yok. Lane assistide acmadim. Cunku henuz kablom elime ulasmadi. Arabada navigasyon var. Ama discovery pro yok. Sadece discovery media var.
Hocam kablo ulaşınca denersiniz herşeyi. Bence lane ve sign assist sorunsuz açılacak ;)

Geri
Üst Alt